SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Esenlik'in Hediye Çekilişi..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye bünyesindeki Esenlik Şirketi marketlerinden alışveriş yapanların katıldığı ikramiye çekilişi yapıldı. Aralarında Hyundai marka 5 otomobilin de bulunduğu 115 hediyenin dağıtıldığı çekilişe, marketlerden 75 YTL (75 milyon TL)'nin üzerindeki her alışveriş için bir çekiliş kuponu alan toplam 105 bin 599 müşterinin katıldığı bildirildi.

Belediye Konferans Salonu'ndaki çekilişi Belediye Başkanı Cemal Akın ve şirket genel müdürü Osman Furkan ile diğer belediye ve şirket yetkililerinin yanı sıra vatandaşlar da izlediler. Çekiliş programında, yerel sanatçı Mehmet Balaman da konser verdi.

Belediye Başkanı Akın yaptığı konuşmada, "Esenlik Marketler olmasaydı dışarıdan yabancı firmalar gelecek ve bu firmalar Malatya ili esnafından alışveriş yapmayacaktı. Esenlik sayesinde hem başka firmalar Malatya iline gelmiyor, hem de Esenlik Malatya esnafından alışveriş yaparak halkımıza kazandırıyor. Esenlik Şirketinin kurulmasına vesile olan Sayın A.Münir Erkal Beye ve sonraki Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi.

OTOMOBİL TALİHLİLERİ..
Çekilişin otomobil talihlileri şunlar:

* Hyundai Getz 1.3 HY KLM KRİSTAL MAVİ RENK: M.Memet ÇİL

* Hyundai Getz 1.3 HY KLM OKYANUS MAVİ RENK: Vahap GÖNÜLDAŞ

* Hyundai Getz 1.3 HY KLM LEYLAK MAVİ RENK: Seyfettin YİĞİT

* Hyundai Getz 1.3 HY KLM AY GRİ RENK: Gazi AYDOĞAN

* Hyundai Getz 1.3 HY KLM BAHAR YEŞİLİ RENK:Cihan HALICI

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız