SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eserdi Genel Başkan Vekili

0
Güncellendi - 2017-11-17 02:44:27
Eserdi Genel Başkan Vekili
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi,  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanvekili görevine getirildi.

  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 17. Olağan Genel Kurulu’nu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmişti. Ali Düşmez başkalığındaki yönetime giren, Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Genel Başkanvekili oldu.

  TASKK, yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi. 21 Ekim’de yapılan 17. Olağan Genel Kurul’dan sonra oluşan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yönetim kurulu, Genel Başkan Ali Düşmez başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yönetim kurulunda görev dağılımı şöyle oluştu:

“Genel Başkan-Ali Düşmez, Genel Sekreter-Abdullah Albunar, Genel Başkan Vekili-Fahrettin Eserdi ve Adnan Ersan, Genel Başkan Yardımcıları-Şener Aydın, Kadri Yatkın, Remzi Ay, Metin Mengüç, Musa Soykarcı, Mali Sekreter-Hatip Çopur, Sayman-Ali Yazlı, Genel Sekreter Yardımcıları-Şahin Şerifoğulları ve Erdoğan Bıyık, Eğitim Sekreterleri-Mehmet Top ve Mithat Ertaş, Örgütlenme Sekreterleri-Murat Cengiz ve Sadri Atam, Halkla İlişkiler Sekreterleri-Murat Aydın ve Yaşar Zımba, Sosyal İlişkiler Sekreteri-Ali Tanrıyaşükür, Dış İlişkiler Sekreteri-Ahmet Bozan, Sağlık İşleri Sekreteri-Firuz Erdil, Tesis Sekreterleri-Burhan Cahit Erdem, Selahattin Çodur ve Fikri Sivri, Basın İşleri Sekreteri-Osman Kılıç.”

  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yönetim kurulu üyeleri:

“Feyyaz Ceşen, Mehmet Kaya, Mehmet Öztürk, Mustafa Avcı, Ayhan Özhan, Zeki Ekici, Tamer Erbul, Ergün Önal, Mehmet Aktaşoğlu, Muhtar Akıncı, Recep Ali Er, Ali Ekber Alimoğlu, Adem Keloğlu.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız