SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eserdi'yle Devam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Fahrettin Eserdi, güven tazeledi.

Dernek binasında yapılan 11. Olağan Genel Kurul’da, tek liste halinde gidilen oylama sonucunda Fahrettin Eserdi tekrar başkanlığa seçildi. 89 üyenin katıldığı genel kurulda 80 üye oy kullandı.

Genel Kurul sonrası bir açıklama yapan MASKF Başkanı Fahrettin Eserdi, amatör spor kulüplerinde verilen emeğin tekrar geri döndüğünü belirterek, "Geçen dönem profesyonel kulüplerde görev almamdan dolayı, amatör spor kulübüne yeterince ilgi gösteremedik. Ama bu yıl amatör spora gereken ilgi ve desteği göstereceğiz. Biz yaptığımız herşeye külfet aramıyoruz. Hatalrımızı da söylüyoruz. Bu dönemde bütün spor birimleriyle amatör sporun özdeşleşmesi için gayret edeceğiz. Amatör spor kendine yakışan görevleri yapacaktır" dedi.

MASKF’nin kurulları şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU: Fahrettin Eserdi, Kahraman Fırat, Seyfullah Özdemir, Ali Cücemen, Bayram Turtay, Abuzer Tuğ, Murat Turgut, Halidun Gündüz, Adnan Fırat, Ali Karakaş, İbrahim Türkmen, Erol Akdeniz, İhsan Ulak ve Yunus Görgün.

ONUR KURULU: Vahit Mutlu, Cemal Tok, Mustafa Murat,

DENETLEME KURULU: Yusuf İzzettin Cengiz, Mehmet Duman, Erkan Van,

KONFEDERASYON DELEGELERİ: Fahrettin Eserdi, Seyfullah Özdemir, Ali Cücemen, Abuzer Tuğ, Adnan Fırat, Ali Karakaş, Halidun Gündüz, Murat Turgut, Bayram Turtay.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız