SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşi Adına Merkez Yaptırdı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:45:24
Eşi Adına Merkez Yaptırdı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Dr. Fethiye Ersan tarafından merhum eşi adına yaptırılan Osman İzzet Ersan Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Hızlı bir şekilde gençlik merkezinin açılma aşamasına geldiğini söyleyen Dr.Ersan,  merkezin Kiltepe ve Melekbaba semtindeki ailelerin çocuklarının ahlaki, eğitimsel ve kişisel gelişimlerine katkı sunmasını temenni ettiklerini ifade etti. Rahmetli eşi Osman İzzet Ersan’ın eğitime çok önem verdiğinin altını çizen Ersan, merhumun bu felsefesinden yola çıkarak böyle bir çaba içine girdiklerini vurguladı.

Lise çağındaki gençlerin eğitiminin önemine dikkat çeken Ersan, “Bu merkez gençlerin vakitlerinin daha değerli ve anlamlı olduğunun farkına vardıracak, onu en iyi değerlendirme düşüncesine sevk edecektir. Hem gençler kontrollü bir şekilde eğitilmiş ve büyütülmüş olacak, hem geleceğe inançla bakan, akademisyenlik gibi hedeflere koşan dinamik bir genç toplum yetişecektir. Buna vesile olmak beni çok gururlandırdı. Ailemiz de aynı şekilde gururlandı” dedi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaş da gençliği yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım anlamına geldiğini söyledi. Polis gözüyle bakıldığında gençlerin değerlendirilmemesi durumunda ileride onların polisi meşgul ettiğini vurgulayan Odabaş, geleceği güvenli kılmak isteniyorsa böyle güzel çalışmalara imza atılması gerektiğinin altını çizdi.

Malatya Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu da bu tür projelerin önemli olduğunu belirtti. İlk, orta ve lise düzeyinde 17 milyona yakın öğrencinin eğitim gördüğünü anımsatan Mumcu, bu kadar öğrenci dikkate alındığında gençlik merkezinin öneminin ortaya çıktığını kaydetti.

Gençlik Merkezi Müdürü Tahsin  Gürgiç, merkezin 9-10-11 sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmetler sunacağını belirtti. Gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak nitelikli bir zaman geçirme fırsatı sunmayı amaçladıklarını söyleyen Gürgiç “Gençlik merkezimiz buna göre dizayn edilmiştir. Kütüphane, oyun salonu, bilgisayar salonu, seminer salonu ve etüt salonları ile 300 öğrenciye hizmet verecektir. Bu imkanları sağlayan doktor Fethiye Ersan’a teşekkür ediyoruz. Merkezde okula yardımcı sınav hazırlık kursları, masa tenisi, langırt gibi sportif faaliyetler ve turnuvalar yapılmaktadır. Bununla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa çeşitli faaliyetler yapılarak çocukların sağlıklı gelişimine katkı sunulmaktadır. Kurumumuz dezavantajlı gençlere fırsat eşitliği sunarak normalde belirli bir ücret karşılığında alabilecekleri hizmetleri hiçbir ücret talep etmeden gerçekleştirmektedir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından merkez hizmete açıldı.Protokol üyeleri açılış sonrası gençlik merkezini gezerek inceledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız