SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eşim Ekmeğini Kazandığı Yer İçin Mücadele Verecek"

0
Güncellendi - 2020-09-11 09:20:05
A- A+ PAYLAŞ

  • Yeni Malatyaspor'a transfer olan futbolcunun eşinden eski takımın taraftarlarına veda mesajı..

Geçen sezon transfer olduğu Galatasaray’dan ayrılarak Yeni Malatyaspor ile sözleşme imzalayan Adem Büyük’ün eşi Merve Büyük, sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarlarına veda mesajı yayınladı. Merve Büyük’ün veda mesajında, “Benim asla kabul edemeyeceğim gerçekler… Gerçekleşen ise ayrılık… Çaresizce eşimin kararına ‘tamam’ deyişim. Tek hissettiğim ayrılığın verdiği içimdeki büyük acı... Eşim artık yıllardır olduğu gibi ekmeğini kazandığı yer için mücadelesini verecek..” ifadeleri dikkat çekti.

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da forma giyen tecrübeli oyuncu Adem Büyük’ü kadrosuna kattı. Adem Büyük, Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra eski takımı Yeni Malatyaspor ile yeniden sözleşme imzaladı.

Tecrübeli futbolcunun geçen sezon başında Malatya’dan Galatasaray’a gidişi kadar Galatasaray’dan Yeni Malatyaspor’a geri dönüşü de gündemde büyük bir yer buldu.

Adem Büyük’ün Yeni Malatyaspor’a gelişi özellikle taraftarlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, tecrübeli oyuncunun eşi Merve Büyük, Galatasaray formasıyla çekilmiş olan bir fotoğrafını paylaşarak, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Merve Büyük, veda mesajında şunları ifade etti:

“Şanlı Galatasaray taraftarı, bu kalbimle yazdığım bir veda yazısı. Bugün bana hepiniz yazmışsınız, ‘yenge hep söyledik, seni formayla hiç görmedik.’ Bu formayı, sizlere veda ederken giyeceğim inanın hiç aklıma gelmezdi. Bu gördüğünüz fotoğraflardaki formalar eşimin en uğurlu maçlarının formaları, o yüzden size ömür boyu saklayacağım, en özellerle veda etmek istedim. Galatasaray, eşimin hikâyesinin en önemli parçası. Fatih hoca, 2013 yılında Adem’i milli takıma ilk çağırdığında başladı bu hayalimiz ve emin olun o günlerden beri istemekten hiç vazgeçmedik. Ve sonunda eşim en çok olmak istediği yerdeydi… Galatasaray ailesinin içinde olduğumuz için minnettar hissetmediğimiz hiçbir gün olmadı. Sizler ve biz aynı anda, aynı duaları ettik. Sizlerden gelen güçle, dualarla her zaman, her an olağanüstüydü bizim için… Ömür boyu unutulmayacak günlerdi. Günlerdir bana mesajlar yazıyorsunuz, ‘Sakın gitmeyin’ ben bir şey diyemiyorum, ne olacak bilmiyordum. Ama emin olun şurada canlı yayını açıp, en çok sizlerle konuşmayı istiyordum. Hiç susmadan, bağıra çağıra gecenin en kör noktasında aslında gitmenin ne kadar zor olduğunu, sizleri nasıl sevdiğimizi… Emin olun içimdeki acıyla ben anlattıkça dolardı gözleriniz. Benim asla kabul edemeyeceğim gerçekler… Gerçekleşen ise ayrılık… Çaresizce eşimin kararına ‘tamam’ deyişim. Tek hissettiğim ayrılığın verdiği içimdeki büyük acı. Şimdi belki artık aynı yolda yürümüyoruz. Eşim artık yıllardır olduğu gibi ekmeğini kazandığı yer için mücadelesini verecek. Galatasaray’a karşı oynayacağı günlerde bile bunu yapmak zorunda olduğunu bilmenizi istiyorum. Ve bu bir veda olmasına rağmen ben öyle görmüyorum çünkü öyle olmasını istemiyorum. Galatasaray her zaman bizim bir parçamız olarak kalacak. Eşim için ne büyük onurdu ki Galatasaraylı Adem olmak. Bize verdiğiniz bu en güzel günler için başta her zaman yanımızda olan Fatih hocaya ve Galatasaray taraftarına her şey için çok teşekkür ederim.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Sayim 44 (3 yıl önce)
    Guzel bacım malatyaya gelen ağlar giden ağlar Çunki malatya çok guzel oldıgi içnin busefer Gitmak istamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçekçi (3 yıl önce)
    Bu insanların eğitimi vasfı nedir? de kendi kendilerine Malatya’yı beğenmiyorlar. Zorla zorunlu hizmete gönderiliyor gibi bir veda mesajı bu ve gelip ekmek yiyeceğiniz şehrin insanlarına büyük saygısızlık.Hiç hoş olmamış eşini de zor durumda bırakacak bir mesaj olmuş kınıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (3 yıl önce)Gerçekçi isimli kullanıcı yorumuna
    Çok dogru kardeşim benim için adem boş transfer oynamaz parasını alır yatar
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal malatya (3 yıl önce)
    Cansinz Yengem hoşgeldiniz İyi ki varsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya4402 (3 yıl önce)
    Bilmeyende çok büyük futbolcuymuş da haksızlık yapmışlar galatasaray da sakatlıklardan dolayı forma giydiğini yani yokluktan asla 11 futbolcusu değildi busaatten sonra olamaz da
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Malatyasporda huzur ortamı olsa yönetim yönetim olsaydı Parasını doğru dürüst alsaydı zaten gitmezdi neyse Benim anlamadığım GS,da en iyi verimli zamanıydı goller atıyordu ama nolduysa Ademi Birden kestiler anlamış değilim Bizler Ademi tekrar Takımımızdan görmekten çok mutluyuz HOŞGELDİNİZ YENGE
    0
    0
    Yanıtla
  • Pütürgeli (3 yıl önce)
    Tabi barlar diskolar laylaylom lar yok burda
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (3 yıl önce)
    Ne olmuş Malatya'ya? Murat efendi. Hiç sevmedim İstanbul ve türevlerini.... Coğrafya yerinde duruyor isteyen gelir isteyen gelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Müco (3 yıl önce)
    Hoş geldiniz biz malatya yız öyle lüks eğlence mekanları mız gece külüplerimiz yok ama adam gbi insanımız var
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yıldız (3 yıl önce)
    Sayın adem bey Malatya hoş geldin gözlerinde öperim başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Malatya'ya zoraki, lütfen gidiyorum gibi bir açıklama olmuş ve hiç şık olmamış. Malatya Anadolu'da gidebileceğiniz en güzel şehirlerden birisidir. Malatya'yı istemiyorsanız başka takımlarla da görüşebilirdiniz. Adem de eşi gibi düşünüyorsa bir hayır gelmez zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (3 yıl önce)
    Merve.hanim.kaptan.adem.malatyamiza.hos. Geldiniz.isallah.malatyada.mutlu.olursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • muharrem (3 yıl önce)
    Malatya da çalışıp ta ayrılan gittiği yerde huzurlu olamaz çünkü bir kere 44 damarlarında dolaşmaya başlamıştır illaki kan oraya yine yine çeker. Adem kardeşimi ve ailesini çok iyi anlıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (3 yıl önce)
    Merve hanım bayağı kültürlü ve bilinçli.Seçtiği kelimeler ve kullandığı üslup süper.Tabi ki herkes İstanbul da oynamak istiyor ama ekmek parası bazen değişiyor. Adem in gelişi bizleri de memnun etti.Hayırlı olsun inşallah kazasız belasız sakatsız bir sezon geçiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (3 yıl önce)
    yenge haklı..istanbul gibi bir şehri galatasaray gibi bir takımı bırakıp..malatya gibi bir şehre ve takımına gelmek zor kabul edilebilir bir drum ..sevgiler saygılar degerli malatya halkı..''cağrafya kaderdir. ibn-u haldun''
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (3 yıl önce)
    Burası da vatan toprağı ve bu ülkenin bir takımına geliyor. Bir de doyduğun yere bakacaksın. E tekrar hoş geldiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (3 yıl önce)
    Siz Malatya ya MalatyaSpora Kurban olun. Olmazsanız Daha iyi olur.Sanki zor getiriyoruz. Dünyanın parasını alıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    ablacigim bura sizin için daha hayırlıdır şunu hiç anlamıyorum niye bu kadar istambul takimlari bu kadar değerli halbuki doğunun vede malatyamin güzel insanı hep el üstünde tutuyor gelen oyuncu larimizi..
    0
    0
    Yanıtla