SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eşimi ve Kızımı Arıyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da cezaevinden çıktıktan sonra eşi ve çocuğunu bulamayan bayan kuaförü bir şahıs, çalmadık kapı bırakmadı.

Volkan Can isimli 32 yaşındaki şahıs, bir iftira nedeniyle cezaevine düştüğünü ve 3 ay yattıktan sonra çıktığını belirtip, "15 Şubat günü tahliye oldum ve eve geldiğimde eşim ve çocuğumun olmadığını gördüm. Eşim Çilem Can (31) ve çocuğum Şilan (9) nerede olabileceğiyle ilgili her yeri aradım, bilen yoktur. Eşim Bingöllü olması nedeniyle orayı aradım, oraya da gitmemiş. Kaybolduklarına ilişkin polise başvuru yaptım" ifadelerini kullandı.

Çocuğu Şilan'ın 91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu ikinci sınıfına gittiğini belirten Volkan Can, özellikle çocuğunu çok özlediğini belirtti. Kendisinin bayan kuaförü olduğunu dile getiren Volkan Can, "Görenlerin insaniyet namına en yakın karakola bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız