SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşine Kızdı, 4. Kattan Atladı

A- A+ PAYLAŞ

Aslanbey Mahallesi’nde tartıştığı kocasına kızan 22 yaşındaki kadın 4. kattan kendini aşağıya attı ve ağır yaralı olarak TÖTM’ye kaldırıldı.

22 yaşındaki N.A. adlı kadın, olaydan sonra kaldırıldığı TÖTM’de polise verdiği ifadede, akşama doğru eve gelen eşi 26 yaşındaki İ.A. ile aralarında, kendisinin kapıyı geç açması nedeniyle tartışma çıktığını, eşinin kendisine hakaret ettiğini, bir anlık sinir ile 4. kattaki evlerinden kendini aşağıya attığını anlattı. Genç kadının şikayetçi olduğu eşi hakkında da soruşturma açıldığı bildirildi.

DİGER OLAYLAR..
Ferhadiye Mahallesi’nde oturan 16 yaşındaki N.B. adlı kız öğrenci, derslerinin kötü olması yüzünden bunalıma girdi ve fazla miktarda hap yutup intihara kalkıştı.

Başharık Mahallesi’nde de 40 yaşındaki F.A. adlı kadın, ailevi nedenlerle bunalıma girip 10 adet hap yutarak intihar etmek istedi.

Orduzu’da ise 19 yaşındaki T.Ç. adlı bayan, bunalıma girip 27 adet hap yuttu ve intihara kalkıştı.

Yeşilyurt Bostanbaşı’nda oturan 21 yaşındaki Ç.D. adlı bayan bunalıma girip, fazla miktarda hap yutarak intihar girişiminde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız