SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşine Teşekkür Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:50:58
Eşine Teşekkür Etti
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, toplumun temel direğinin aile olduğunu ifade ederek, “Peygamber efendimizin aile hayatını örnek almalıyız” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ile Işık Kadınlar Derneği’nin ortak çalışması ile SODES kapsamında yürütülen ‘Bilinçli Kadın, Güçlü Toplum’ projesi kapsamında verilen eğitimlerini tamamlayan kadınların sertifika töreni düzenlendi.

Törene; AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Valisi Vasip Şahin'in eşi Şeyma Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın eşi Fatma Zehra Çakır, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Oktay Taş, Işık Kadınlar Derneği Başkanı Aysel Çelikyay ile kalabalık bir topluluk katıldı. Törende eğitimlerini tamamlayan kadınlara sertifikaları verildi.

Sertifika töreninde konuşan Milletvekili Çalık, “Toplumun temel taşı ailedir. Aile iletişimi biz çözmeden toplumun sorunlarını çözemeyiz. Güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum ve güçlü Türkiye. Onun için eşler bir birinin tamamlayıcısıdır. Peygamber efendimizin aile hayatını örnek almalıyız. Peygamber Efendimizin eşlerine gösterdiği sevgi ve saygı hepimize örnek olmalı. Biz referans aldığımız değerler uğruna can vermeye hazırız. Biz biliyoruz ki bizim en temel taşımız ailemiz, eşimiz ve çocuklarımız, bizim onlara canlarımız feda. Benim en büyük destekçim eşim olduğu için, O'na bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

KAMER’E ZİYARET

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, KAMER Vakfı Malatya Şubesi’ni de ziyaret ederek, burada Şube Başkanı Nilüfer Kısak ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. KAMER Başkanı Kısak, kadınlara özellikle hukuk ve psikolojik destek yanında istihdam konularında yardımda bulunduklarını anlatarak, gönüllü avukatlar aracılığı ile kadınlara her türlü destek sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Milletvekili Çalık, her zaman sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye çalıştığını, ancak kadın sivil toplum kuruluşlarına bu konuda daha çok ağırlık verdiğini kaydetti. Malatya’daki kadın sivil toplum kuruluşlarının talebi üzerine Malatya Belediyesi tarafından el ürünlerini satışı için bir çarşı kurulduğunu anlatan Çalık, toplumdaki sorunların azaltılması için kadın sivil toplum kuruluşlarının önemli bir misyon üstlenmiş durumda olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız