SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşini Bıçakladı Kendini Eve Kilitledi

0
Güncellendi - 2018-05-09 05:26:55
Eşini Bıçakladı Kendini Eve Kilitledi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bıçakladığı eşi 2 çocuğu ile birlikte komşusuna sığınan ve kendisini evine kilitleyen şahıs, itfaiye ekiplerinin kapıyı açmasıyla gözaltına alındı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Başharık Mahallesi İnönü Ortaokulu’nun yanında meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavgada H.M., karısı N.M.’yi  bacağından bıçakla yaradı. 2 çocuğunu yanına alan yaralı halde N.M. komşusuna sığınırken, H.M. ise eve kendisini kilitledi.

İhbar üzerine N.M., ambulans ile Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olay yerine gelin polis ekiplerinin tüm ikaz ve uyarılarına rağmen H.M. kapıyı açmadı. Bunun üzerine polis ekipleri apartmanın üçüncü katında bulunan eve girmek için itfaiyeden yardım istedi.

İtfaiyenin yardımı ile kapıyı açarak içeri giren polis ekipleri, H.M.’yi balkonda gizlenmiş vaziyette buldu.

Polislerin bir süre evde konuşarak sakinleştirdiği H.M. gözaltına alınarak hastaneye götürüldü.

N.M.’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız