SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşini Öldürdü, Baldızını Yaraladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:12:34
Eşini Öldürdü, Baldızını Yaraladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde meydana gelen olayda, eşini ve baldızını av tüfeğiyle vuran şahıs, kaçarken polisin kendisini yakalayacağını anlayınca intihar etmek istedi. Bu arada, hastaneye kaldırılan eş Gülay I. kurtarılamayarak öldü.

Edinilen bilgiye göre olay, Doğu Mahallesi'nde meydana geldi. Mikail I. (30) kayınpederinin evinde bulunan ve kendisinden ayrılmak isteyen eşi Gülay I. (28) ile baldızı Meltem I.'yı (22) av tüfeğiyle ateş ederek yaraladı. Daha sonra Doğanşehir merkeze doğru kaçan Mikail I., polisin kendisini yakalayacağını anlayınca tüfeği kendisine doğrultup intihar etmek istedi. Polisin uzun süren ikna çalışmaları sonuç verirken, zanlı polis ekiplerine teslim oldu. Sinir krizleri geçiren Mikail I., polis merkezine götürülerek gözaltına alındı.

Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar ise, yapılan ilk tedavilerinin ardından Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Gülay I.'nın kurtarılamayarak öldüğü, Meltem I.'nın durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Bu arada aile, Gülay I.'nın eşi Mikail I.'yı istemediği için evlerinde kaldığını söyledi. Mikail I.'nın, Adıyaman'da ikamet ettiği öğrenildi. 

Bu arada, Gülay I.'nın yakınları, hastaneye gitmek üzere olay yerinden ayrıldıktan sonra, 02 KN 450 plakalı araçla kaza yaptı. Doğanşehir Devlet Hastanesi kavşağında kaza yapan şahısların, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

"KADININ ADI YOK!.."

Öte yandan, Doğanşehir'deki cinayet, bir süredir olaylarla ilgili "detaylı" bilgi verilmeyen Polis Vukuat Raporu'nda şöyle yeraldı:

"06.01.2013 günü Doğanşehir İlçesi Doğu Mahallesinde, şüpheli erkek şahıs, eşi olan maktul bayan şahsı av tüfeği ile ateş ederek yaralamış bayan şahıs kaldırıldığı hastanede EX olmuş olup adli işleme başlanılmıştır."

Fotoğraf : Olayı endişe dolu gözlerle izleyen çevre sakinleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız