SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşini Öldürdü, İntihar Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:33:23
Eşini Öldürdü, İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da, astsubay başçavuş olan bir kişi, beylik tabancasıyla eşini öldürdükten sonra intihar etti.

Edinilen bilgilere göre, Tunceli’de görevli astsubay başçavuş Ferdi Altunsoy ile öğretmen olan eşi Fatma Demir, bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle ayrıldı. 3 gün önce eşini arayarak konuşmak istediğini belirten Altunsoy, aracını, Elazığ Diyarbakır karayolu 35. kilometresinde, Hazar gölü kenarında durdurdu. Eşiyle bir süre burada tartışan Altunsoy, beylik tabancasını çıkarıp önce eşini öldürdü, ardından da kendi yaşamına son verdi.

2 çocuğu bulunan çiftin yakınları, 3 gün boyunca kendilerinden haber alamaması üzerine polise haber verdi. Polisin yaptığı inceleme sonucu, Altunsoy ve Demir’in cesetlerinin içinde bulunduğu araç, Elazığ-Diyarbakır karayolu 35. kilometresindeki Güneyköyü mevkiinde bulundu.

Ferdi Altunsoy ve Fatma Demir’in cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız