SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eşinin Cesedini Bağışladı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Parazitaloji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nilgün Daldal, vefat eden eşinin vücudunun Tıp Fakültesine kadavra olarak bağışlandığıın açıkladı.

Prof.Dr. Daldal da kendi vücudunun kadavra olarak kullanılması için resmi başvurusunu yaptığını hatırlattı.
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Parazitaloji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nilgün Daldal'ın vefat eden emekli gazeteci eşi gazeteci Fuat Zafer Daldal'ın vücudu kadavra olarak İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne bağışlandı.
Prof.Dr. Nilgün Daldal, "İzmir'de Ege Ünuiversitesi'nde görev yaparken, eşim ile birlikte çocuk ve yakınlarımıza bilgi vererek, vefat edince vücudumuzun kadavra olarak bağışlanmasını istemiştik. Bunu resmiyete de dökmüştük. Eşim geçtiğimiz günlerde kalp krizinden vefat etti. Eşimin vücudunu İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kadavra olarak bağışlanması için gerekli çalışmalar başlatıldı. Ben de vefat edince vücudumunu kadavra olarak kullanılması için resmi başvurumu yapmıştım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız