SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eşit Denetlenmeli'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeği sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan MASİAD 2. Başkanı Mehmet Aydemir, "Vergi denetlenmesi bakımından her ilin eşit denetlenmesi gerekiyor. Malatya Vergi Dairesine 4 il bağlıysa, bu illerin hepside eşit denetimden geçirilmelidir. Yoksa haksız rekabet oluyor. Turne programlarının sağlıklı yapılması lazım" dedi.

Aydemir, 21 yıllık mali müşavirlik hayatının olduğunu ve Malatya'nın ekonomik ve ticari hayatını bildiğini kaydederek, "Bir tane büyük firmanın Malatya'ya temel attığını gördünüz mü? Ben şuana kadar böyle bir şeye şahit olmadım. Bunu yapabiliriz. Büyük firmaların eminki niyeti vardır. Ama burada oturup beklemeyle buraya gelmezler. Gidip ellerinden tutup buraya getirmemiz gerekiyor. Bedelsiz arsa tahsis etmemiz lazım. Ama bunu teşvik anında çıkartılmış bedelsiz arsa tahsisiyle yapmamamız lazım. Milli Emlak Müdürlüğü'ne gidin ve bedelsiz arsa tahsisi için başvuru yapacağınızı söyleyin, Malatya'nın 40 - 50 kilometre dışında yer gösteriyorlar. Böyle bir yere ticaret merkezi yapar mısınız? 2. OSB'de yerimiz var. Bütün Malatya olarak üzerimize sorumluluk düşüyor" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız