SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eşit Hizmet Götüreceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:17
A- A+ PAYLAŞ

AKP Büyükşehir Başkan adayı Ahmet Çakır, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çakır'ın çalışmalarına ilişkin AKP basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’nın 5 yılda iyi bir kalkınma hamlesi yakaladığını söyledi.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ve partililerle birlikte Bostanbaşı Beldesi ile Duranlar, Göktarla, Kırkpınar ve Karahan Köylerini ziyaret etti. 

“BÜYÜKŞEHİR İLE BİRLİKTE HİZMETLER ÇOK FARKLI OLACAK”

Ziyaretlerde konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, büyükşehir olan Malatya’da hizmetlerin artık büyükşehir kanalıyla her yere gideceğini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt Merkez İlçe Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışacağını kaydeden Şahin, “Büyükşehir ile merkez ilçe uyuşamazsa, hizmetler seri bir şekilde gelmez.  Onun için Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Yeşilyurt Merkez İlçe Belediyesi’nin uyum içerisinde çalışması gerekiyor. Büyükşehir ile birlikte hizmetler çok farklı olacak. Her sene eksiklerimizi gidereceğiz” dedi.

“BİZ HERKESİN HÜKÜMETİYİZ”

AK Parti’nin 12 yıllık süreçte güzel hizmetlere imza attığını ifade eden Şahin, AK Parti’nin güzel hizmetlerine karşılık milletinde desteğini artırdığını kaydetti.

Türkiye’nin güçlenmesinden ve güzel hizmetlerin yapılmasından rahatsız olan çevrelerin bulunduğunu belirten Şahin, “Güzel çalışmalardan dolayı muhalefet, dış güçler ve içimizdeki bazı Truva atları rahatsız oluyor. Truva atı türünde içimize girip, bizim kılcal damarlarımıza kadar sirayet edip, bu ülkenin refahını, mutluluğunu, birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışan art niyetli insanlar var. Cenabı Allah inşallah onlara fırsat vermedi, vermeyecek. Biz bütün cemaatlerin hükümetiyiz. Biz bir kesime muslukları açıp, diğer kesimleri aç bırakamayız. Biz herkesin hükümetiyiz” ifadelerini kullandı. 

“ÜLKEMİZDE ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİMLER YAŞANDI”

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Malatya’da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını kaydederek, “AK Parti iktidarı döneminde insana, yaşlıya, gence, çocuğa, engelliye saygı var. Sadece ekonomi, sağlık ve eğitimde değil, her alanda büyük hizmetler yapıldı. Sosyal ve kültürel anlamda çok büyük değişimler yaşandı” diye konuştu. Çakır, ülkedeki istikrar ve güvenden rahatsız olanların ortalığı yine karıştırmak istediklerini ifade ederek, milletin oynanan oyunları sandıkta bozacağını söyledi. 

“HER YERE EN GÜZEL HİZMETİ GÖTÜRECEĞİZ”

Başbakan’a yakışır hizmetler yapmak istediklerini belirten Çakır, “Artık büyükşehir olduk. Buralara hizmeti biz getireceğiz. Buranın bütün sorunları artık bizim sorunumuz. Malatya merkezde ana caddedeki sorun neyse, buradaki sorunda bizim için aynı olacak. Buranın ulaşımı da bizim sorumluluğumuzda olacak. Bununla da sınırlı kalmayacağız. Çeşitli projeler hazırlayıp, bunları her noktaya yayacağız. Merkezde nasıl çalışıyorsak, buralarda da çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Çakır, Malatya’nın 5 yıllık süre içerisinde iyi bir kalkınma hızı yakaladığına dikkat çekerek, “Ülkemiz yeni bir döneme giriyor. İnşallah bu süreç hayırlı olur. Bu seçim hem yerel hem de genel için büyük önem taşıyor. İnşallah yerelde de genelde de başarılı oluruz. Ülkemizde kalkınmasını sürdürür” dedi. 

“5 YILDA BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI”

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, büyükşehir olan Malatya’da artık hizmetlerin tek elden yönetileceğini söyledi. Malatya’da son 5 yılda AK Parti belediyeciliğinin farkını ortaya koyduklarını ifade eden Polat, Malatya’yı Türkiye’de gelişmiş olan büyük illerle yarışır hale getirdiklerini belirtti. Polat, Malatya’da bundan sonraki süreçte daha güzel hizmetlerin yapılacağını dile getirerek, Malatya’da sağlıklı bir planlama yapılarak, her noktaya hizmet yapılacağını kaydetti."

KİLTEPE'DE..

"AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından yerel seçim çalışmaları kapsamında Kiltepe Mahallesi’nde, mahalle toplantısı düzenlendi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen mahalle toplantısına; AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Malatya Koordinatörü Osman Boyraz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin,AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“BAŞBAKAN’IN ARKASINDAKİ DUALARI BİR KEZ DAHA GÖRDÜM”

Yerel seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili ve Malatya Koordinatörü Osman Boyraz, “Çocukluğumun geçtiği bu topraklarda, sizlerle birlikte olmanın hazzını ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Boyraz, Kiltepe Mahallesi sakinlerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, “1,5 saattir soğuk havada dimdik duran bir halk gördüm. Kiltepe’de, milli iradeyi, Malatya’yı, Başbakan’ın arkasındaki duaları gördüm. Allah sizlerden razı olsun. Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Boyraz, Kiltepelilere; Necip Fazıl Kısakürek’in “Zindandan Mehmede Mektup” şiiriyle seslenerek; 

“Mehmed'im, sevinin, başlar yüksekte 

Ölsek de sevinin, eve dönsek de

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte 

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir” dedi. 

“EĞİTİM, SAĞLIK, ULAŞIM, EKONOMİDE ÜLKEYE ÇAĞ ATLATTIK”

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti’nin 12 yıldır iktidarda olduğunu anımsatarak, “12 yıldır Allah’a hamdolsun başımızı dik tutarak, sizler için gecemizi gündüzümüze katıp, hem yerelde hem de genelde çalıştık” diye konuştu.

Şahin, merkezi hükümetten aldıklarını vatandaşlara getirdiklerini ifade ederek, vatandaşların ödedikleri vergilerin hakkını verebilmek için gayret gösterdiklerini söyledi. Şahin, her alanda ülkeye büyük hizmetler yaptıklarını belirterek, şunları ifade etti: “Çapulculara, tefecilere, faizcilere, hortumculara kıl payı bile vermedik. Bizden öncekilerden 30 kat fazla hizmet yaptık. Havada, karada, denizde, demiryollarında, nereye bakarsanız bakın, hizmetler almış başını gidiyor. Eğitimde, sağlıkta, yerel yönetimlerde, ekonomide, ülkeye çağ atlattık.  Ama bu birilerini rahatsız ediyor. Millet memnunsa, varsın birileri rahatsız olsun. Bu hiç önemli değil.

“VIZ GELİR TIRIS GİDER”

Şahin, ülkenin önünü kesmek isteyenlere karşı her zaman dimdik ayakta durduklarını belirterek, “Varsın içimizden bir takım piyonları bulsunlar, varsın bize çelme atmaya çalışanları bulsunlar, bize vız gelir, tırıs gider. Bugüne kadar hiç kimseye minnet etmedik. Sizin için varız, sizin için çabalıyoruz, sizin için çabalamak zorundayız. Biz sizleri seçimden seçime hatırlamadık. Üçüncü yılımızdayız. Milletvekili olduğumuz günden buyana haftanın 4 günü aranızdayız. Zamanımızı kendimiz için ayırmadık” ifadelerini kullandı.  AK Parti’nin milletin gönlünde taht kurduğunu kaydeden Şahin, şunları söyledi: “Bu ülkede 28 Şubat’ı yaşayan birçok kişi aramızda bulunuyor. O günün şartlarında ülkemiz hangi standartlara sahipti? Bugün hangi standartlara ulaşmışız? Allah’tan korkmuyor musunuz? Bu ülkede Kuran-ı Kerim’i bile yavrularımıza öğretmek yasak iken, bugün okullarımızda öğretiyoruz. Ama niyetlerinin bu olduğunu iddia eden bazı bedbahtlar maalesef bununla tatmin olmuyorlar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlik kolları başkanı olduğu günden bugüne kadar hep önünü kesmeye çalıştılar. Dün çalışanlar bazı zavallılardı. Bugün maalesef içimizdeki bazı insanları maşa olarak o emellerine alet ediyorlar. İnşallah başarılı olamayacaklar.”

“SİZLER İÇİN BİN GECE UYKUSUZ KALIRIZ”

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, millete hizmet için gece-gündüz çalıştıklarını ifade ederek, “Değil bir gece, bin gece uyumasak, sizlerin yaptığı fedakarlığa değer. Bu millete, bu güce, bu vefaya değer. Biz, sizler için bin gece uykusuz kalırız” ifadelerini kullandı. 

“DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Çalık, HSYK düzenlemesini çıkardıklarını kaydederek, “Mecliste çok önemli bir yasa çıkarttık. HSYK, Savcılar ve Hakimler Yüksek Kurulu’nun yeni düzenlemesini çıkardık. Ama bir kez daha meclisteki ittifakları, zorbaları ve saldıranları gördünüz. Milletin iradesine ipotek koymak isteyenler, bir kez daha mecliste kavga çıkarttılar. Ama AK Parti Grubu sapasağlam, dimdik durarak, önce Allah’tan sonrada sizlerden aldığı güçle 20 saat gözünü kırpmadan çalıştı ve HSYK düzenlemesini meclisten geçirdi. “AK Parti bunu yapamaz” diyorlardı. Aslanlar gibi yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Daha yapacak çok işimiz var” şeklinde konuştu. 

 “AKAN KAN VE GÖZYAŞINI DURDURDUK”

Çözüm Süreciyle birlikte akan gözyaşı ve kanı durdurduklarını kaydeden Çalık, “30 yıldır kardeş kardeşi vuruyordu. “Çözüm Süreci, Demokratikleşme, Milli Birlik Kardeş Projesi” dedik. “Çözüme evet” dedik. “Türkiye bunu tek başına çözemez” dediler. “AK Parti hiç çözemez” dediler. Ama Allah’a hamdolsun sizlerin sayesinde Çözüm Sürecine aslanlar gibi dimdik devam ediyoruz” dedi. 

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ TÜRKİYE’DE MARKA YAPTIK”

AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, 30 Mart yerel seçimlerinin gerek Malatya için gerekse de Türkiye için büyük önem taşıdığına vurgu yaptı.  Tüfenkçi, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimde Türkiye’nin gelişimi ve değişiminin de oylanacağını kaydederek, “AK Parti olarak; insan odaklı, insana yatırım yapan ve insanı önceleyen bir partiyiz. Belediyecilik anlamında da hem sosyal belediyecilik hem de insan odaklı belediyeciliği Türkiye’de marka yapan ve ülkeye yerleştiren AK Parti kadrolarıdır.İnşallah büyükşehir ile beraber sosyal ve insan odaklı belediyeciliği hep beraber göstereceğiz. AK Parti kadroları olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan kadrolarında siyaset yapmaktan onur duyuyoruz. Ama bazıları bunu “yalakalık” olarak nitelendiriyorlar. Bunu birilerine “yapışmak” olarak nitelendiriyorlar. Evet, yapışacak bir insan varsa, buda Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Acaba kendileri kimin yanında duruyorlar? Kiminle beraber oluyorlar? Hangi insanlarla beraber siyaset yapıyorlar? Biz siyaset yaptığımız insanlarla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

“NEDEN RAHATSIZ OLDUKLARINI AÇIKLASINLAR”

Türkiye’de 11 yılda büyük bir değişimin yaşandığını kaydeden Tüfenkçi, “Birileri Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarından rahatsızmış. Sizler neyinden rahatsızsınız? Kuran kurslarının önünün açılmasından mı? İmam Hatiplerin önünün açılmasından mı? Başörtüsünün önünün açılmasından mı? Yoksa sizin, bizim gibi Anadolu insanının önünün açılmasından mı rahatsızsınız? Kimler, neden rahatsız? Türkiye’nin bir milyar dolarlardan 150 milyar dolara çıkan ihracatından mı rahatsızlar? 3 bin dolarlardan, 10 bin 500 dolara çıkan kişi başına düşen milli gelirinden mi rahatsızlar? Neden rahatsızlar? Bunu bizlere açıklasınlar. Açıkça birileri Ak kadroların milletle olan irtibatını, Malatya ile olan gönül bağını,güveni, itimadını hazmedemiyor. Özellikle muhalefet Malatya’nın büyümesini, güçlenmesini kabullenemiyor, Malatya ekonomisinin gücünü, sağlamlığını, direncini içine sindiremiyor. Bakın biz “hizmet siyaseti” yapıyoruz, biz  Malatya’da yollar, kavşaklar, viyadükler,üst geçitler, alt geçitler yapıyoruz.Biz okullar yapıyoruz.Hastaneler, sağlık ocakları yapıyoruz. Barajlar, tüneller yapıyoruz. Engellilerimiz için merkezler, yaşlılarımız için bakımevleri yapıyoruz. 25 bin kişilik stadyum olimpik yüzme havuzu,spor kompleksleri yapıyoruz.Biz daha modern bir Malatya için, plana, programa ve projelere dayalı insan odaklı bir hizmet anlayışı içinde geceli gündüzlü çalışıyoruz. Fakat muhalefet Malatya’da sadece laf üretiyor.Açıklasınlar yerel yönetim vizyonlarını,varsa eğer koysunlar alternatif projelerini?.” ifadelerini kullandı. 

“BİZ BU GEMİNİN KAPTANINA BAKARIZ”

Tüfenkçi, AK kadroların hizmete hazır olduğunu belirterek, “Ehil insanlara görev vermemiz gerekiyor. Görevi, lideri belli olan kadrolara vermeniz gerekiyor. Biz Başbakan’a bakarız. Biz bu geminin kaptanına bakarız. Malatya’daki kaptanlarına bakarız. Ondan sonrada gider, oyumuzu veririz. Biz laflara bakmayız. Projesi olmayanlar, hizmeti olmayanlar gelip bizden hesap soramazlar. Sizin gözlerinizden ve duruşunuzdan kime, nasıl ders vereceğinizi biliyorum” dedi.

“MALATYA’DA HEP BİRLİKTE BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YAŞADIK”

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, 30 Mart’ta hem Malatya hem de Türkiye için önemli bir seçim yapılacağını söyledi. Çakır, AK Parti ve Başbakan’a yakışır hizmet ve projeler üreteceklerini ifade ederek, geçmiş 5 yıl öncesinde Malatya’nın büyük bir değişim yaşadığına dikkat çekti.

Kısa, orta ve uzun vadede Malatya için önemli hizmetler yaptıklarını kaydeden Çakır, “Çevre yolu altına bizim dönemimizde yapılan yatırım, hiçbir dönemde gelmedi. Çevre yolu altının her noktasında, Yıldıztepe’den başlayarak, Göztepe, Tandoğan, Selçuklu, Taştepe, Melekbaba ve Kiltepe’ye kadar hizmet getirdik. Ama bu bölgelerimizde bir eksiklik var. Bu bölgelerin dönüşümünün mutlaka gerçekleştirilmesi gerekiyor. Artık kentsel dönüşüm değil, kentsel yenileme projelerini devreye koyuyoruz. İki noktada çalışmalarımız başladı. Birincisi Şehit Fevzi Mahallemiz. İkincisi de Afetevleri’nin olduğu bölgede çalışmalarımıza başladık. Biz bu bölgelerin tamamında bir şehir tasarlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

“KENTSEL YENİLEME PROJESİ, MALATYA’MIZI DAHA DA GELİŞTİRECEK”

Çakır, şehrin tamamında mastır planı hazırladıklarını ifade ederek, şunları anlattı: “Şehrin tamamında kentsel dönüşüm mastır planını hazırlıyoruz. Birbiriyle uyumlu, birbirini bütünleyen bir şehir ortaya koyuyoruz. Caddeleriyle, sokaklarıyla, altyapısıyla bu çalışmaları tasarlıyoruz. Bu proje gerçekleşirken, kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Hükümetimizin çıkardığı yasa çerçevesinde vatandaşlarımızın kirası en uygun şekilde karşılanıyor. Vatandaşımız evini teslim alana kadar hiçbir mağduriyet yaşamayacak. Dolayısıyla bu yasadan sonra kentsel yenileme projesi mağduriyetleri tamamen ortadan kaldırıyor.  Bu bölgelerimizin gelişmesi, çocuklarımıza daha sağlıklı bir şehir bırakmak için kentsel yenileme projesini çok önemsiyoruz. Beydağı eteklerinde şuanda 4 bin konutumuzun yapımı devam ediyor. Toplamda o bölgede 13 bin konut yapılacak. Ama biz bu bölgede yapacağımız projeleri daha estetik yapıyoruz. Hem cephe mimarisi açısından hem de dairelerin planları tamamen Malatya’ya uygun bir şekilde planlamalarımızı yapıyoruz. Bu bölgede Malatya’mızın en güzel yerlerinden biri haline dönüşecek. Bunu Malatya’mız ve Malatya’mızın geleceği için çok önemsiyoruz.”

“ŞEHRİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE PLANLIYORUZ”

Malatya Belediyesi’nin geçmiş 5 yıllık süreçte önemli hizmet ve yatırımlar yaptığını belirten Çakır, “5 yıl içerisinde Malatya’mızın bütün kentsel yenileme projelerini gerçekleştirdik. Şehir olarak mevcut yapıyı yeniledik. Sokak ve cadde yenileme projelerimiz kapsamında çalışmalarımızı büyük oranda bitirdik. Cadde ve sokak düzenlemeleri devam edecek. Yaşam merkezi projemiz hızla devam ediyor. Nikah Sarayı’nda çalışmalarımız sürüyor. Sanat Sokağı projemiz var. Malatya’da bir kültür adası oluşturuyoruz. Sanat Merkezi’nde bugüne kadar yapmış olduğumuz faaliyetler, sadece orada sınırlı kalmadı. Çevre yolu altında 18 tane Çok Amaçlı Sosyal Tesis faaliyete geçti. 5 tane de Semt Konağı yaptık. Bunların büyük çoğunluğunu çevre yolu altına yaptık. Buralara sadece fiziki yatırım değil, çocuklarımızın eğitimi için, hanımlarımızın el becerilerini geliştirmek için çalışmalar yaptık. Bugüne kadar 10 binin üzerinde hemşerimize ulaşmış olduk. Çocuklarımızı, sınavlara hazırlıyoruz. Sadece şehri fiziki olarak geliştirmekle kalmayıp, sosyal ve kültürel etkinlilere de önem verdik. Bütün bunları ilk olarak çevre yolunun altını gözeterek yaptık. Ama bu bölgelerin geleceğini düşünüyorsak, geleceğimize daha sağlıklı bir şehir bırakmak istiyorsak, burada yapacağımız çalışmalar büyük önem taşıyor. Bunun için kentsel dönüşümleri hızlandırmamız gerekiyor. Şehri sağlıklı planlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

“CEVABI SANDIKTA VERECEKSİNİZ”

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, milletin 30 Mart’ta liderine bir kez daha sahip çıkacağını kaydetti. Taşkın, 30 Mart yerel seçimlerinin belediyecilik hizmetlerinin de ötesinde olduğunu belirterek, Türkiye’nin geleceği açısından yerel seçimlerin büyük önem taşıdığını söyledi. Yerel seçimlerde milletin Başbakan’a sahip çıkacağına inandıklarını ifade eden Taşkın, “Bu seçimler, belediye hizmetlerinin ötesinde, mahalli seçimlerin ötesinde, Başbakan’ın devam etmesi ya da etmemesi seçimidir. Şer güçlerinin, Siyonist sermayenin ve yerli uşaklarının hedeflerine koydukları bir Başbakan var. Bu seçim, Başbakan’ı koruma seçimidir. Bu nedenle sandıklara sahip çıkmanızı ve oynanan oyunlara gereken cevabı vermenizi bekliyorum” dedi. 

“MALATYA’YI DAHA İLERİ NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Malatya’da son 5 yılda AK Parti belediyeciliğinin farkını ortaya koyduklarını ifade etti. 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin Malatya ve Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Polat, “Kiltepe’de ve Yeşilyurt’ta inşallah sandıkları patlatacağız” ifadesini kullandı. 

Polat, Malatya’nın her zaman AK Parti’ye en yüksek desteği verdiğini kaydederek, “30 Mart yerel seçimleri Malatya’mız için ayrı bir anlam ifade etmektedir. İnşallah 30 Mart’tan sonra fiilen büyükşehir olacağız. Kiltepe’mize bir yandan büyükşehir, diğer yandan da Yeşilyurt Belediyesi olarak hizmetlerimizi getireceğiz” diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız