SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eşit Hizmet Götürüldü"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:30
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Biz hiçbir zaman için bize oy vermedi diye farklı bir perspektifle köyleri değerlendirmedik. Herkese eşit hizmet götürüldü” dedi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, yaz programları kapsamında Kuluncak ilçesini ziyaret etti. Kuluncak ilçe merkezinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Şahin ilk olarak AK Parti Kuluncak İlçe Başkanlığında mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.

Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyip notlar alan Şahin "Yapmış olduğumuz hizmetleri bütün insanlarımız görüyor. Alevi köye de biz hizmet götüreceğiz, Kürt köye de hizmet götüreceğiz, Türk köyüne de götüreceğiz. Herkes vermiş olduğu vergilerden oluşan bütçedeki payını almak zorundadır. Biz hiçbir zaman için bize oy vermedi diye farklı bir perspektifle köyleri değerlendirmedik. Herkese eşit hizmet götürüldü İşte bizim bu duruşumuz,her geçen gün halkın gönlünde taht kurmaya başladı "dedi.

Alevi bir vatandaşın, "Vallahi ben siz de farklı bir şey gördüm ama ben şuna acıyorum. Biz Aleviler bugüne kadar ne çektiysek İnönü'den beri CHP'den çektik ama maalesef onlardan da kendimizi kurtaramıyoruz “ dediğini anlatan Mustafa Şahin "AK Parti döneminde önceki dönemlerde hiçbir Alevi vatandaşımız köyünü dahi söylemiyordu ki Alevi olduğu anlaşılmasın. Peki onun ne suçu var? O arkadaşımız hayatını bu şekilde sürdürüyorsa benim bir sıkıntım olur mu? Olmaz. Komşularımızın bir sıkıntısı var mı? Yok. Mahalle baskısı türünden böyle bir algı oluşmuş yıllardan beri. Her seferinde de Alevi Sünni çatışmasından medet umulmuş. Bu ülkede kan akmayacaksa akmayacak arkadaş. Analarımızın gözyaşı da akmayacak, babalarımızın bağrı da yanmayacak. Kardeş kardeşi kırmayacak. Bizim de batı ülkeleri gibi insanca yaşama hakkımız var. Ortadoğu ülkeleri gibi, Uzakdoğu ülkeleri gibi bizi dış ülkelerin kullanmasına müsade etmedik, etmeyeceğiz. Bu bazı çevreleri rahatsız ediyor" şeklinde konuştu.

Şahin konuşmasında gezi eylemlerini de hatırlatarak "Eğer iktidarda olan siyasi partinin genel başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı belki bunlar da Mısır'daki gibi emellerine ulaşacaktı. Mısırda da yıllardan beri diktatörlerin yönetmiş olduğu bir ülkede demokratik kurallarla seçilen Mursi'yi bir yıllık süre içerisinde hazmedemediler,darbe yapıp alaşağı ettiler. Amerikası da Avrupası da darbe sözcüğünü kullanamadılar.Yazıklar olsun onlara. Onun için biz her zaman için öncelikle özgürlüğümüzü koruyacağız, onurumuzu ayak altı etmeyeceğiz ve farklılıklarımız varsa bunları da bizim zenginliğimiz olarak kabul edeceğiz “ifadelerini kullandı.

Kuruluş yıldönümünü kutlayan Adalet ve Kalkınma Partisi sayesinde bu ülkede 20 bin kilometrelik duble yol yapıldığını söyleyen Şahin, şunları kaydetti:

“Malatya-Hekimhan Sivas bağlantısı geçen seneden başlamış olması gerekirken maalesef yine kamu ihale kurumundan dolayı epeyce bir gecikme oldu. Buna benzer sıkıntılar aşıldı, şu anda zaten arkadaşlarımız harıl harıl çalışıyorlar. İkinci dilimden, Hekimhan’dan ötesi için KİK'e gidildiği söyleniyor. Öyle bir şey yok. Şu anda her iki alanda da arkadaşlarımız çalışıyorlar. Ayrıca Kuluncak ile Hekimhan arasında da 7 kilometrelik yolun ihalesi yapıldı. Dün bitti, Sayıştay'ın onayıyla birlikte onlar da ilk kazmayı vurmaya başlayacaklar. İnşallah bu yıl 7 kilometrelik yol bitecek. Önümüzdeki dönemde de geriye kalan kısımları halletmiş olacağız.”

Adalet ve Kalkınma Partisi Kuluncak İlçe Başkanı Nurettin Akbulut ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Kuluncak'a yapılan hizmetler için Milletvekili Şahin'e teşekkür etti.

Kuluncak merkez esnafını ve pazar esnafını da tek tek ziyaret eden Milletvekili Şahin esnafla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Milletvekili Şahin'e, il yönetim kurulu üyeleri Osman Aladağ, Ramazan Gündüz, Taner Karacaoğlu, AKP Kuluncak İlçe Başkanı Nurettin Akbulut, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Kılıç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız