SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eşit Hizmet Sözü Veriyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:27
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal seçim çalışmaları kapsamında Mimar Sinan ve Emeksiz bölgesini ziyaret etti. "Bu bir yerel seçim takım tutar gibi sandığa gitmeyelim" diyen Mimar Yaşar Köksal, esnaflardan oy istedi.

30 Martta yapılacak mahalli ve idari seçimlerde Saadet Partisi'nin yeşilyurt belediye başkan adayı olarak seçim çalışmalarını sürdüren mimar Yaşar Köksal esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 

Emeksiz ve Mimar Sinan Caddelerindeki  esnafları ziyaret ederek, karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Mimar Köksal; "Bu bir yerel seçim. Başbakanı değil, belediye başkanı seçiyoruz vatandaşlarımızdan ricam sandığa giderken, takım tutar gibi oylarını partiye vermesinler. Halkına kim daha iyi hizmet edebilecekse, hangi başkan adayı daha bilgiliyse, tecrübeliyse, yetenekliyse liyakat sahibiyse  oylarını ona versinler. " dedi. 

Esnaflara; "Bize desteğiniz var mı?" diye soran Mimar Yaşar Köksal gördüğü ilgiden memnun kalırken, "Saadet kazanınca bu şehrin kaybedeni olmayacak, herkes gönlünü ferah tutsun. Asla yıldızlar vaad etmiyoruz yapamayacağımız hiçbir sözü vermiyoruz. Biz, hizmetin, gerçek belediyeciliğin, sorunlara anında çözüm üretip onları büyük problemler haline getirmeden aşmanın, sosyal belediyeciliğin başarılı bir şekilde uygulamanın, Malatya' nın gelecek 100 yılını planlamanın, çevre yolu altı-üstü demeden her yere eşit hizmeti götürmenin sözünü veriyoruz." ifadelerini kullandı. 

Malatya'nın bugüne kadar sadece kısa vadeli planlarla yönetildiğini belirten Mimar Köksal, "Şehrin ufkunu açacak, gelecek 100 yılını kurtaracak projeler üretilmedi, günlük geçiştirmelerle Malatya hep geriye gitti. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. " şeklinde konuştu. 

Köksal ve Saadet partili heyet daha sonra, Yaka Mahallesi'ne giderek seçim çalışmalarına bu bölgede devam etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız