SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eşit Türkiye'yi Tesis Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:43:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Borç alan değil, veren ülke durumuna geldik” dedi. 

Muhtarlar Derneği’ni, partililerle birlikte ziyaret eden AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Muhtarlar Derneği Başkanımız Mustafa Eren’e, eşinin vefatından dolayı hem baş sağlığı dilemek, hem de muhtarların sorunlarını dinlemek için buradayız”dedi.

Değerlendirme Kuruluşu tarafından Türkiye’nin ‘yatırım yapılabilir ülke’ sıfatını almasını değerlendiren Çalık, “Yabancı yatırımlar Türkiye’nin büyümesine ve gelişmesine katkı sunacaktır. Son borç taksitini yatırdık ve IMF’ye artık borcumuz yoktur. 23,5 milyar’dan devir aldığımız borç miktarını sıfırladık. Ayrıca İMF’ye 5 milyar da borç verme gücüne sahibiz. Borç alan değil, veren ülke durumuna geldik. “

Muhtarlara verilen özlük haklarının iyileştirilmesi konusunda ciddi çalışmalar yapıldığını söyleyen Çalık, “Sayın Başbakanımız da konuyu yakından takip ediyor” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür etti.

CEM VAKFI'NDA..

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Herkesin eşit şartlar altında yaşadığı bir Türkiye’yi tesis edeceğiz” dedi. 

Cumhuriyetçi Eğitim Merkezi (CEM) Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret eden ve Şube Başkanı Eşref Doğan ve vakıf yöneticileriyle görüşen Çalık, burada milli birlik ve beraberlik üzerinde durdu.

“CEM Vakfı’nın kardeşliğin tesisi için yaptıkları çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Akil ardamlar içinde bulunan CEM Vakfı Genel Başkanı Sayın Prof.Dr. Eşref Doğan hocamızın çözüm sürecine destek veriyor olması bizim için önemlidir” diyen Çalık, “Birimizin diğerine üstünlüğü yoktur. Alevi Sünnisi, Türkü Kürdü hep biriz. AK Parti iktidarı olarak Alevi çalıştayı yaptık. Herkesin eşit şartlar altında yaşadığı bir Türkiye’yi tesis edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çözüm ve barış sürecine de temas eden milletvekili Çalık, “Ciddi manada risk alan sayın Başbakanımız, çözüm sürecini başlattı. Bu çabaya ortak olan gönül dostlarına ve canlara teşekkür ediyoruz” dedi.

CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan ise, “Hacı Bektaş Veli, pirine şunu söylemiştir: "Aslan’ın erkeği Aslan da, Aslan’ın dişisi Aslan değil mi diye ? Biz de Malatya’dan Ankara’ya bir dişi aslan gönderdik. Aslan’ın gönlümüzde her zaman yeri var, başımızın üstünde yeri var” şeklinde konuştu.

CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Doğan, Çalık’a, “Yeni anayasada Alevilerin istekleri” dosyasını takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız