SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eşitsizliği Gidereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:43
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, seçim çalışmaları kapsamında  İsmetiye Mahallesi esnafını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını dinleyen Köksal, oylarına talip olduklarını söyledi. Mimar Köksal gösterilen ilgiden memnun kaldı.

30 Martta yapılacak yerel seçimlerde Yeşilyurt ilçesinden Saadet Partisi'nin Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarını sürdüren Mimar Yaşar Köksal, bereberindeki partililer ile birlikte İsmetiye Mahallesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Niyazi Mısrı Cami etrafında bulunan esnafının görüş ve önerilerini sorarak önce onları dinleyen ve ayrıntılı bir şekilde cevap veren Mimar Yaşar Köksal, çevre yolu altı ile çevre yolu üstünün eşit hizmet alamadığını aktardı.  

Mimar Köksal; göreve getirilecek kişinin liyakat ve kapasiteli birisi olması gerektiğini söylerken; "Gittiğimiz her yerde söylüyorum. öyle bir belediye başkanı göreve getirmeliyiz ki, belediyeciliği bilen vatandaşın sorunlarına anında çözüm üretebilecek biri olmalı. Bakın çevre yolunun altı ile üstünün gelişmesi, hizmet alması eşit değil. Bu eşitsizliği giderecek çok önemli projelerimiz var. Yürüyüş yolları, rekreasyon alanları ve bu bölgedeki gençlerimize, hanımlarımıza yönelik kültür merkezleri yapacağız. Çevre yolu altı Münir bey ile bizim dönemimizden sonra ihmal edildi. Şehrin her bölgesine eşit hizmet götüreceğiz." dedi. 

Mimar Yaşar Köksal ve beraberindeki heyet çalışmalarını akşam saatlerinde yaptıkları mahalle ve ev toplantılarıyla sona erdirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız