SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Baro Başkanı Vefat Etti

0
Güncellendi - 2017-09-28 21:14:32
Eski Baro Başkanı Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu'nun eski başkanlarından emekli Avukat Fahrettin Aksoy vefat etti.

1971- 1972 yıllarında Malatya Barosu Başkanlığı görevinde bulunan, 2 çocuk babası 95 yaşındaki Aksoy'un yaşlılığa bağlı rahatsızlık sonucu vefat ettiği bildirildi. Aksoy'un cenazesi, Ulu Cami'de kılınan namazın ardından Eskimalatya'daki Alibaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine, merhumun ailesi ve yakınları, Baro Başkanı Avukat Enver Han, Malatya eski belediye başkanlarından Avukat Seyhan Semercioğlu, eski baro başkanlarından Avukat Yaşar Eren ve Avukat Selahattin Sarıoğlu ile dostları katıldılar.

Malatya Belediye Müfettişi merhum Süleyman Efendi'nin oğlu olan merhum Fahrettin Aksoy, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra avukatlığa başlamış, Hazine ve SSK avukatlığı sırasında, 1971-72 yıllarında Malatya Barosu başkanlığı yapmıştı.

Aksoy, 2011 yılında vefat eden  CHP'li Malatya eski Belediye Başkanı, Senatörü ve Milletvekilli Nurettin Akyurt’un da kayınbiraderiydi.

Taziye Yeri: Vali Konağı karşısında bulunan Mehmet Nuri Bey Apartmanı.

ARAŞTIRMACI ADİL GÜR'ÜN BABASI DA VEFAT ETTİ..

Bu arada, kamuoyu anket çalışmalarıyla bilinen A&G Araştırma Şirketi'nin sahibi Adil Gür'ün babası, emekli öğretmen Bayram Gür, Malatya'da tedavi görmekte olduğu hastanede vefat etti.

76 yaşındaki Bayram Gür'ün cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Darende ilçesinin Ilıca Mahallesi (köyü) mezarlığında toprağa verildi.

malatyahaber.com

FOTO: Avukat Fahrettin Aksoy'un cenaze töreni

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Sebahat yavuz (6 yıl önce)
    Mekanin cennet olsun hocam.seni hic unutmadim.. .derme ilkokulunda ogrencisiydim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Avukat katipliği yaptığım yıllarda yanında çalıştığı avukat arkadaşının yanına ziyarete geldiği vakit rahmetli Fahrettin amca ile oturup sohbet etme imkanım olmuştu. Çok kibar, nazik, sevecen bir kişiliğe sahipti. Uzun zamandır göremeyişimin sebebi hasta oluşundanmış demek. Rabbim nur içinde yatırsın. Makamı cennet olsun inşallah. Hukuk camiasının başı sağ olsun.
    0
    0
    Yanıtla