SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Başkan Öldürüldü!...

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:55:55
Eski Başkan Öldürüldü!...
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan'da CHP eski ilçe başkanı olan ve önümüzdeki Mart ayında yapılacak seçimlerde belediye başkan aday adayı olan Abbas Taştan, evinde öldürülmüş olarak bulundu.

Arguvan'da Cuma günü meydana geldiği tahmin edilen olayda, CHP Arguvan eski ilçe başkanı Abbas Taştan'ın öldürüldüğü öğrenildi. Taştan'ın Malatya'da ikamet ettiği, işyerinin Arguvan'da olması nedeniyle gidip geldiği ve olayın ilçedeki evinde gerçekleştiği bilgisine ulaşıldı. Taştan'ın ilçedeki evinde gittiği ancak geri dönmediğini fark eden yakınları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, Cuma gece geç saatlerde camı kırarak eve girerken, Abbas Taştan'ın boğazının kesilmiş olduğunu gördüler. 

KATİL KURBANIN ARACIYLA MALATYA'YA GELDİ..

Kimliği bilinmeyen katilin Abbas Taştan'ın 44 AN 482 plakalı gri renkli Fiat Doblo marka aracına binerek Malatya merkeze geldiği öğrenildi. Taştan'ın, cinayetten sonra katil tarafından çalınan aracının plakası, gece yarısından sonra merkezdeki polis ekiplerine yazdırılırken, yapılan kent girişi kamera kayıt kontrolunda, aracın Cuma günü akşamı saat 17.30 sıralarında Sivas yolundan Malatya merkeze girdiği, merkezden çıkışının ise olmadığı saptandı. 

Kayıp aracın Malatya'ya giriş saati, cinayetin gündüz saatlerinde, muhtemelen öğleden sonra işlendiği değerlendirmelerine yolaçarken, cinayet şüphelisi olarak, daha önce bu aile ile sorun yaşadığı belirlenen ve aynı zamanda asker kaçağı olan bir kişinin arandığı öğrenildi.

"NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ"

CHP Arguvan İlçe eski Başkanı Abbas Taştan, Arguvan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamış, ancak yapılan eğilim yoklaması sonucu seçilememişti. Evli ve 3 çocuk babası olan Taştan'ın cenazesinin Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'na getirildi. Taştan'ın cenazesi Pazar günü saat 10.30'da toprağa verilecek. 

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yaptığı açıklamada, “Geçmişte ilçe başkanlığı yapan, en son belediye başkan aday adaylığında yarışmış bir arkadaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi. Kiraz, cinayetin siyasi olup olmayacağıyla ilgili soruya, “Ne olduğunu bilmiyoruz. Yorum yapmak doğru değil” yanıtını verdi.

AĞBABA'NIN MESAJI..

Milletvekili Veli Ağbaba da yaptığı açıklamada, "Tüm Arguvanlıların sevdiği, dürüst, düzgün ve çok değerli bir insan olan, partimizin emektarı benimde uzun yıllar yakın çalışma arkadaşım olan Sayın Abbas Taştan, 13.12.2013 tarihinde, (Cumartesi Günü) kendi evinde vahşi bir cinayete kurban gitmiştir. Cinayetin faillerinin biran önce bulunacağını umut ediyor kederli Taştan ailesine, yakınlarına, tüm partililerimize ve Arguvanlılara başsağlığı diliyorum."dedi.

Fotoğraflar : Taştan'ın yakınları, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı'nın önünde beklerken (3. ve 4. Fotoğraf)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız