SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Başkanlara Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Daha önce yapılan bazı usulsüzlükler nedeniyle yapılan suç duyurusu üzerine Cumhuriyet Savcılığı'nda ifadeleri alınan Kocaelispor'un mevcut başkanı ve eski geçmiş dönemdeki yönetim kurulu üyesi Muammer Çelik ile iki dönem başkanlık yapan Serhan Gürkan ve yine eski yöneticilerden Ahmet Tandoğan tutuklandı.

Kocaelispor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük emeği olan ama yine onun döneminde yeniden Bank Asya Ligi'ne düşen Kocaelispor'da, onunla birlikte bugünkü kulüp başkanı Muammer Çelik de görev yapıyordu. Muammer Çelik, iki yıl önce araları açılan Serhan Gürkan ile ters düşerek istifa etmiş, bu sezonun ikinci yarısında da yönetime talip olarak başkanlık koltuğuna oturmuştu.

Yapılan bir ihbar üzerine daha önceki dönemde usulsüzlük yapmakla suçlanan Serhan Gürken ve Muammer Çelit'in yanı sıra eski yöneticiler bugün Cumhuriyet Savcılığı'nda ifade verdikten sonra mahkemeye sevk edildi. Mahkeme eski başkan Serhan Gürkan ile Muammer Çelik'in yanı sıra yine eski yöneticilerden Teoman Çelik'in tutuklanmasına karar verdi. Üç yönetici İzmit Cezaevi'ne gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız