SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Belediye Binası Sosyal Tesis Oluyor

0
Güncellendi - 2016-06-15 03:43:04
Eski Belediye Binası Sosyal Tesis Oluyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Akçadağ- Kozluca halkına çok amaçlı sosyal tesis olarak hizmet vermesi amacıyla eski belediye hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları tamamlandı.

Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, binanın tadilat işlerinin tamamlandığı, tefrişat ile ilgili çalışmaların yapıldığı bildirildi.

Ön cephesi 3, arka cephesi 5 katlı olan ve toplam 1700 m2 kapalı alana sahip Kozluca eski belediye binasında dış cephe yenileme ve boyama çalışmaları yapıldı. Ayrıca iç kısımlarda da gerekli tadilatlar yapılarak elektrik ve mekanik işler baştan sona yenilendi.

Tesisin zemin katında; bay ve bayan taziye salonları ile 2 adet çok amaçlı salon ve muhtar odası bulunuyor.

Birinci normal katta Bayan Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen odası, öğrenciler için etüd odası ve kütüphane; ikinci normal katta ise bay Kur’an kursu, 2 adet çok amaçlı salon, öğretmen odası, öğrenciler için etüd odası ve kütüphane yer alıyor.

Kozluca Mahallesi sakinlerinden Başkan Çakır’a teşekkür

Kozluca Mahallesi sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerine yapılan diğer hizmetlerin yanısıra özellikle eski belediye binasının yeniden tadil edilip, çok amaçlı bir sosyal tesis olarak hizmet verecek olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız