SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski BJK'li Bobo Konuşuluyor

0
Güncellendi - 2018-01-14 13:59:44
Eski BJK'li Bobo Konuşuluyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un bir dönem Beşiktaş’ın da formasını giyen forvet oyuncusu Bobo ile ilgilendiği ileri sürüldü.

  Henüz hiçbir oyuncuyu kadrosuna katmayan Evkur Yeni Malatyaspor’da gözler transfere çevrildi. Kadrosuna 2 ya da 3 oyuncu katmayı planlayan sarı kırmızılı yönetimin, hücum hattını güçlendirmek için bir dönem Beşiktaş’ta da forma giyen Deyvison Rogério da Silva (Bobo) ile ilgilendiği öğrenildi.

  Şuanda Avusturalya A-Ligi ekiplerinden Sydney FC takımının formasını giyen tecrübeli futbolcunun kulübüyle 30 Haziran 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

  Daha önce Türkiye’de Süper Lig tecrübesi olan golcü futbolcu için zemin yoklayan yönetimin, bu sezon takımında 15 maçta 15 gol atan Bobo için şartları zorladığı ileri sürüldü.

  Brezilya doğumlu 33 yaşındaki 1,86 metre boyundaki tecrübeli santrafor, daha önce Cruzeiro Esporte Clube, Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense, Beşiktaş ve Kayserispor’un formasını giydi.

  Süper Lig’de 192 karşılaşmada 78 gol atıp, 25 asist yapan Bobo, Beşiktaş formasıyla çıktığı 205 karşılaşmada 83 gol kaydedip, 28 asist yapma başarısını gösterdi.

  Kayserispor formasıyla 73 karşılaşmaya çıkan 36 gol atıp, 9’da asist yapan Bobo, bu sezon A-Ligi’nde 15 karşılaşmada bin 236 dakika görev yaparken 15 gol atıp, 5 asist yaptı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız