SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Emniyet Müdürü Önder'e Tahliye

0
Güncellendi - 2017-12-29 22:25:03
Eski Emniyet Müdürü Önder'e Tahliye
A- A+ PAYLAŞ

ETÖ/PDY soruşturması kapsamında 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Malatya eski Emniyet Müdürlerinden  AKP eski Yalova Milletvekili Şükrü Önder, tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nden tahliye oldu.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bylock kullanıcısı olduğu iddiasıyla 29 Kasım 2017 tarihinde 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan eski AKP Yalova Milletvekili ve emekli Emniyet Müdürü Şükrü Önder tahliye oldu. ‘ByLock' IP'lerine yönlendirilmiş oldukları tespit edilen toplam 11 bin 480 adet GSM numarası kullanıcısı hakkında yeniden karar verileceğinin duyurulması sonrasında Önder, Avukatı Cevdet Bekler aracılığı ile dün tahliye talebinde bulundu. Tahliye talebi kabul edilen Önder, tutuklu olduğu Kandıra F Tipi Cezaevinden akşam saatlerinde tahliye edildi.

Cezaevi çıkışında eşi Ayşe Önder, çocukları ve yakınları tarafından karşılanan Şükrü Önder, “Başından beri bir yanlışlık olduğunu düşünüyorduk, savunuyorduk. Neticede yanlışlık olduğu ortaya çıktı. Tabi sevinçliyiz. İnşallah sonu gelecek bu işlerin. Avukatımız, dilekçeyi dün verdi. Bugün de zaten Ankara Başsavcısının yaptığı açıklamaları duyduk, izledik. Bu 10 bin kişinin içinde olduğuma emindim. Hatta bin kişinin içinde olduğuma da emindim. Gerçekten, Bylock yüklemesi konusunda en ufak bir şeyim yoktur. Bugün neticeyi aldık mutluyuz. Hayırlısı olsun diyoruz” dedi.

Önder, daha sonra ailesi ve yakınları ile birlikte Yalova’ya gitmek üzere yola çıktı.

Önder, 1998- 1999 yıllarında Malatya Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

Kocaeli, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Gezgin44 (6 yıl önce)
    Ceza aldigi bi tarihe bakarmasiniz habercimisiniz siz
    0
    0
    Yanıtla