SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Emniyet Müdürüne FETÖ Tutuklaması

0
Güncellendi - 2017-06-23 22:21:45
Eski Emniyet Müdürüne FETÖ Tutuklaması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya eski Emniyet Müdürlerinden, Yalova eski milletvekili  Şükrü Önder FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alındı ve gece mahkemece tutuklandı.

Yalova'da 2002/2007 yılları arasında AKP'den milletvekili olan 1. sınıf emekli emniyet müdürü Şükrü Önder, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada ise şu bilgilere yer verildi:

"Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY Terör Örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında; Giresun, Siirt, Kütahya ve Malatya illerinde İl Emniyet Müdürlüğü ile 2002/2007 yılları arasında Yalova Milletvekilliği yapmış olan 1. sınıf Emekli Emniyet Müdürü Şükrü Önder'in terör örgütü iç haberleşmede kullandıkları By-Lock adlı şifreli haberleşme programını kullandığının tespit edilmesiyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bugün saat 10:00 sıralarında gözaltına alınmıştır"

Önder, 1998- 1999 yıllarında Malatya Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

Yalova, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız