SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Eşler Karşılaşınca

A- A+ PAYLAŞ

Horata mesiresinde eşi ile birlikte dolaşmakta olan şahıs, imam nikahlı eski eşi ve akrabalarıyla karşılaşınca kavga çıktı. 3 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, Konak Yeni Mahalle Horata mevkiinde 18.00 sıralarında oldu. 49 yaşındaki A.D., karısı 46 yaşındaki N.D. ile gezerken, imam nikahlı eski karısı 44 yaşındaki H.B. ile akrabaları 25 yaşındaki M.G., 47 yaşındaki M.G. adlı şahıslar ve 30 yaşındaki S.E. adlı kadınla karşılaştı. Geçmişe dayalı ayrılıkla ilgili sorunlar yüzünden tartışmaya başlayan taraflar arasında çıkan kavgada S.E., H.B. ve A.D. yaralandılar. Jandarma olayla ilgili olarak M.G. ve M.G.’yi gğözaltına aldı.

Ferhadiye Mahallesi’ndeki olayla ilgili ifadesi alınan 24 yaşındaki E.Ö. adlı kadın ise, 1.5 yıllık evli olduğunu, kocasının iki ay önce askere gittiğini, eşinin birlikte yaşadığı ailesinin sürekli kendisine baskı uyguladıklarını, evi terk edip oğullarıyla boşanması yönünde tehdit ettiklerini ve kendisini de dövdüklerini öne sürdü. Genç kadının şikayeti üzerine polis kayınpeder 59 yaşındaki İ.Ö., kaynana 51 yaşındaki S.Ö. ile evli kızları 32 yaşındaki K.Y.’yi aramaya başladı.

Doğanşehir Yuvalı Köyü’nde, arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 52 yaşındaki M.T., 56 yaşındaki H.T.’nin kafasını taşla yaraladı.

Kale ilçesi Bent Köyünde 24 yaşındaki D.T. ve kardeşi 22 yaşındaki B.T. arasında ailevi geçimsizlik yüzünden çıkan kavgada, B.T. ağabeyi tarafından dövülerek yaralandı.

Merkez Tepeköy’de 47 yaşındaki C.D. ile akrabaları 33 yaşındaki E.D., 73 yaşındaki N.D. ve 47 yaşındaki V.D. arasında kavga çıktı. Kavga sırasında C.D. sopa ile yaralanırken, V.D. gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız