SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Evde Define Kazısı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tarihi hiçbir değeri olmayan ve uzun bir süreden beri kullanılmayan tek katlı evin tabanında kazı yapılarak define arandı.

Kavaklıbağ Mahallesi Emirler Sokak'ta bir evin kapısının kırıldığı şeklinde gelen ihbar üzerine ekipler olay yerine gitti. Boş eve giren ekipler, yaptıkları incelemede, içi toprak dolu çok sayıda çuvalla karşılaştı. Evin oturma odasının tabanının kazıldığını tespit eden polisler, şüphelilerin kazma ve küreklerini de evde bırakarak gittiklerini belirledi.

Evin Malatya'nın zengin bir ailesine mensup olan, tek başına yaşayan ve felçli olduğu öğrenilen N.E.'ye (75) ait olduğu belirtildi.

Cumhuriyet savcısının talimatı üzerine olay yerinde delil incelemesi yapılırken, başlatılan soruşturma sürüyor.
arandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız