SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Fidanlık İçin 2. İhale Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:07:49
Eski Fidanlık İçin 2. İhale Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Belediyenin  imarını "Akaryakıt İstasyonu" olarak değiştirip satışa çıkardığı Tecde'deki 5 dönümlük alan için yapılan ikinci ihaleye tek firma katıldı ve bu firma 4 milyon 650 bin lira teklif verdi.

İKİ KATILIMLI İLK İHALE İPTAL EDİLMİŞTİ

Uzun yıllar Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün de uygulama alanı olarak kullandığı, halk arasında da "Fidanlık" olarak bilinen yaklaşık  5 dönümlük alan, imar durumu "Akaryakıt- LPG İstasyonu ve Ticaret Alanı" olarak değiştirildikten sonra 3 milyon 800 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılmıştı. 23 Mayıs günü yapılan ihale için 3 firmanın talipli olduğu, ancak bunlardan Opet Petrolculuk A.Ş.'nin 4 milyon 250 bin TL, Sarıçam İnşaat da 4 milyon 500 bin lira teklif vermiş, diğer talipli ise teklif sunmamıştı. Belediye daha sonra ihaleyi iptal etmişti.

İKİNCİDE MUHAMMEN BEDEL ARTIRILDI..

Belediye ikinci ihalede, muhammen bedeli 4 milyon 500 bin liraya çıkardı. Encümen Salonu'nda yapılan ikinci ihaleye tek talipli olarak, iptal edilen ilk ihalede 4 milyon 500 bin lira teklif sunan  Sarıçam İnşaat katıldı ve 4 milyon 650 bin lira fiyat teklif etti. 

İhaleyle ilgili değerlendirmeye başlandığı, ihale sonucunun daha sonra açıklanacağı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız