SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Futbolcu Cinayete Kurban Gitti..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un da aralarında bulunduğu birçok kulüpte futbol oynayan, Gençlik ve Spor eski il müdürlerinden Muharrem Fırat'ın oğlu 38 yaşındaki Sadık Fırat (fotoğraftaki), akşam saatlerinde tabancayla vurularak öldürüldü. Fırat'ın katil zanlısı, apartman komşusu 49 yaşındaki emekli astsubay Mehmet H., olaydan sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Malatya'daki çeşitli amatör takımların yanı sıra Malatyaspor'un PAF ve genç takımında da futbol oynayan, 1986 yılında profesyonel olduktan sonra Adıyamanspor, Malatya İdmanyurdu ve Pütürgespor'un da aralarında bulunduğu bazı 3. lig takımlarında top koşturan Sadık Fırat, ilk belirlemelere göre komşu kavgasının kurbanı oldu.

Edinilen bilgilere göre; olay Çarşamba akşamı saat 19.00 sıralarında Fırat'ın oturduğu Fırat Mahallesi İpek Caddesi 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi karşısındaki Osman Ergül apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, olay komşu anlaşmazlığı yüzünden başladı ve Sadık Fırat, üst katında oturan, emekli astsubay komşusu Mehmet H.'yle kavga etti. Kavga sırasında Mehmet H.'nin tabancayla açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Fırat, önce Devlet Hastanesi'ne sonra da Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Fırat, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Katil zanlısı emekli astsubayın ise olaydan sonra, evinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Halen Malatyaspor'da Teknik Direktör Ziya Doğan'ın yardımcılığını yapan Hayati Palancı ve PAF takım antrenörü Mustafa Taşar'la aynı dönemde futbol oynayan, son olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde teknisyen kadrosunda çalışan, bir ara Malatyaspor'un antrenman yaptığı Orduzu Pınarbaşı'ndaki sahanın sorumlusu olan Sadık Fırat, Gençlik ve Spor eski il müdürlerinden Muharrem Fırat'ın oğluydu.

DERLEME: Selahattin GÖKATALAY (Alıntılanma izni yoktur)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız