SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Günlere Dönüş Yolunda..

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:46
Eski Günlere Dönüş Yolunda..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Lisesi, 3 yıl içerisinde eğitim alanında yakaladığı başarılarla, adından söz ettiriyor. 

Fiziki mekanlarında yaptığı iyileştirme çalışmalarıyla, eğitimdeki disiplin anlayışıyla çevresinde takdir edilen okul, yaptığı iyileştirme çalışmaları neticesinde “Beslenme Dostu Okul”, “Beyaz Bayrak” gibi önemli sertifikalar aldı.

Malatya Lisesi Okul Müdürü Fevzi Kırık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlimiz eğitim tarihinde marka olmuş olan Malatya Lisesi Son 3 yıl içerisinde eğitim alanında birçok başarıya imza atarak tekrar eski günlerine dönme ve geçmişteki başarısını yakalamaya çalışmaktadır. Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Bakanlığımız, Stratejik Yönetim yaklaşımını özendirmek ve uygulamayı hızlandırmak için 2005 yılından bu yana okul/kurumlarda gerçekleştirilen kalite yönetim sistemi ödül sürecinde İlimizde yapılan yarışmada, “Yılın Kaliteli Okulu” yarışmasında Genel orta öğretim kategorisinde Battalgazi - Malatya Lisesi İl birincisi olmuştur. Bu okulumuzun raporu Türkiye finaline katılmak üzere Bakanlığımıza gönderilmiştir" dedi.

Okullar Arası spor müsabakalarında birçok branşta dereceler elde eden Malatya Lisesi, 2013-2014 eğitim öğretim yılında Malatya'yı Futbol ve Yüzmede Bölgede temsil edecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız