SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Güreşçiler Buluştu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:15:17
Eski Güreşçiler Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Eski güreşçiler, idareciler, antrenör ve hakemler Malatya'da bir araya gelerek hasret giderdi. 

Uzun yıllar güreş yapan ve güreş sporuna hizmet eden isimler, Malatya Konak Mahallesi'nde bir araya geldi. 

Eski güreşçilerden Kenan Özer ve Süleyman Akbayır tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında güreş camiasının unutulmaz isimleri Konak'ta buluştu. Konak Mahallesi'nde yemek yiyen eski güreşçiler, hem eski günleri yad etti hem de hasret giderdi. 

Organizasyonu gerçekleştiren Süleyman Akbayır, güreş camiasının önde gelen isimleriyle bir araya gelmek için bu tür bir organizasyonu tertiplediklerini söyledi.

Organizasyonun düzenlenmesine katkı veren Kenan Özer ise, güreş camiasına hizmet eden isimleri bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 

Güreş Malatya İl Temsilcisi Hasan Aslan, güreşe 50 yıldır hizmet veren isimlerin bir araya geldiklerini ifade etti.

Buluşmanın ikincisinin gerçekleştirildiğini anımsatan Aslan, "Eski güreşçi, idareci, antrenör, hakemlerin bir araya geldiği bir organizasyondayız. Güreşe yaklaşık 50 yıl hizmet veren ağabeylerimiz, düzenlenen organizasyonla bir araya geldi. Bu camiayı kolay bir şekilde bir araya toplamak mümkün değildi. Geçen yıl bu buluşmaların ilki yapıldı. Bu yıl daha kapsamlı bir şekilde ikincisi gerçekleştirildi" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız