SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski İl Başkanları Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan’ın Salıcık Köyü civarında özel otonun devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 eski CHP il başkanının yaralandığı bildirildi.

Geçtiğimiz günlerde; Deveci Köyü’nden Hekimhan yönüne gelmekte olan CHP eski il başkanlarından 59 yaşındaki Hacı Demirhan’ın yönetiminde bulunan 44..749 plakalı otomobil, Salıcık köyü civarında şarampole yuvarlandı.

Kazada sürücü Demirhan'ın yanı sıra, yine CHP eski il başkanlarından olan Avukat Niyazi Ergin Gökçe ile 81 yaşındaki A.T.G. yaralandılar. Yaralılardan Demirhan’ın omzunda kırık olduğu belirtildi.

KASTEN ÇARPTI..
Doğanyol ilçe merkezi Şehit Mehmet Doğan Caddesi’nde, 35 yaşındaki M.A. yönetimindeki 44..434 plakalı otoyla, yaya yürümekte olan 58 yaşındaki H.A., 66 yaşındaki A.A. ve 52 yaşındaki M.D.’ye çarptı. Sürücünün kasten çarparak yaraladığı 3 kişi hastaneye kaldırılırken, bu kişilere çarpan oto, ilçenin Lar yolu mevkiinde terkedilmiş olarak bulundu. Polis sürücü M.A.’yı arıyor.

DİĞER KAZALAR..
Darende- Ağılbaşı’ndan Balaban yönüne gitmekte olan ve alkollü olduğu bildirilen 39 yaşındaki İ.K. yönetiminde bulunan 44..338 plakalı traktör, Kale mevkiindeki köprüye aşırı hızla girince devrildi. Sürücü yaralandı.

Adıyaman yönünden Malatya yönüne gelmekte olan 32 yaşındaki Ö.F.B. yönetiminde bulunan 27..1856 plakalı kamyonet, Doğanşehir Erkenek Destikomlar mevkiinde virajda devrildi. Kazada araçta bulunan 22 yaşındaki M.T. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Malatya- Elazığ yolunun 14. kilometresinde 37 yaşındaki M.Ç. yönetiminde bulunan 23..670 plakalı otomobil, şarampola yuvarlandı. Sürücünün yanı sıra araçta bulunan 54 yaşındaki D.Ç., 60 yaşındaki E.Ç. ve 35 yaşındaki M.İ.’nin yaralandıkları bildirildi.

Sürgü’den Doğanşehir yönüne gitmekte olan 40 yaşındaki S.B. yönetiminde bulunan 63..424 plakalı otomobil, önde gitmekte olan 80 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan 44..279 plakalı traktöre arkadan çarptı. Otomobilde bulunan 38 yaşındaki H.C. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız