SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski İsimler Parantez İçine

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nde Şubat ayı toplantıları yapılıyor. Toplantılarda, köy isimlerinin yazıldığı tabelalara mevcut köy isminin altına köyün eski ismininde parantez içinde yazılması teklifi dahil bir çok konu görüşülmek üzere komisyonlara havale edildi.

İl Özel İdaresi Salonu'nda Naci Şavata'nın başkanlağında düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısında, Yeşilyurt İlçesi Gözene Köyü'nde tavuk çiftliği, Akadağ İlçesi Yukarı Örükçü Köyü'nde tavuk çiftliği, merkez Kırkpınar Köyü'nde besi mandrası yapılması için imar planı tadilatı istenmesi, Akçadağ İlçesi'nde yapılacak olan spor salonu yapılması için 7 dönümlük yerin Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne tahsisi, Arguvan ilçesi Merkezine 1 adet içmesuyu sondajı vurulması, Kale İlçesi Darıpınarı Köyü'ne bir adet sondaj vurulması, köy tabelaları yazılırken, tabelanın altına parantez içinde eski köy isminin yazılması teklifleri de incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

'BURASI DEMOKRATİK BİR ORTAM'

CHP'lilerin meclis salonunu terk etmelerini değerlendiren Naci Şavata, "Ben daha önce de söylemiştim. Burası demokratik bir ortamdır. Arkadaşlarımız da demokratik tepkilerini bu şekilde göstermiştir. Fikir uyuşmazlığını yargılama gibi bir durumumuz yoktur. Zaman zaman tabi ki ayrışmalar olacaktır. Bu normaldir. Arkadaşlar demokratik haklarını kullanmışlardır. Ancak meclisin genel çalışmasına bakınca, son derece uyumlu olarak devam
ediyoruz. Bizlerin genel uyumunu takdir edenler çoktur" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız