SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Kız Arkadaşını Minibüste Vurdu

0
Güncellendi - 2016-07-16 06:30:26
Eski Kız Arkadaşını Minibüste Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişi minibüse yolcu olarak binen eski kız arkadaşına pompalı tüfek ile saldırdı. Genç kız ayağından yaralanırken,  kaçan saldırganı Sokak Timleri yakaladı.

Olay, Akpınar Meydanı’nda bulunan minibüs durağında meydana geldi. İddiaya göre 44 M 0011 plakalı mahalle minibüsüne yolcu olarak binen Hanım A. adlı genç kıza, burada  kışlık montunun içerisine  gizlemiş olduğu av tüfeği ile yaklaşan Cahit K. adlı şahıs  saldırdı.

Minibüste otururken saldırıya uğrayan  genç kız ayağının topuk kısmından yaralandı.

Cahit K., daha sonra rastgele çevreye ateş açarak kaçmaya başladı.  Rastgele açılan ateşte, saçmalar minibüs durağının yanındaki iki katlı binanın üst katındaki kahvehanenin balkon camına da isabet etti ve cam parçalanarak, yere düştü.

Şans eseri başka  kimsenin yaralanmadığı olayda Cahit K., 6 el ateş ettiği elindeki silahla kaçarken  bölgede devriye görevi yapan Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Araştırma Ekibince Cezmi Kartay Caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Ayağında yaralanan genç kız ise ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şüpheli Cahit K.’nın beraberinde çok sayıda dolu fişekte getirdiği görüldü.

Emniyet Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince olay yerinde çok sayıda boş ve dolu kartuş elde edilerek delil olarak alındı.

Soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

MALATYA’DA BİR KİŞİ, ESKİ SEVGİLİSİ OLDUĞU İDDİA EDİLEN GENÇ KIZI BİNDİĞİ MİNİBÜSTE POMPALI TÜFEKLE YARALADI. YARALANAN GENÇ KIZ HASTANEYE KALDIRILDI. (ERDAL AKBUĞA/MALATYA-İHA)

saldırı1

saldırı2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • esat (7 yıl önce)
    Arka sokaklardaki mesut komiser aklıma geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (7 yıl önce)
    kızlar daha kötü olacak gibi sonları
    0
    0
    Yanıtla
  • vuranın hiç mi suçu yok
    0
    0
    Yanıtla
  • güzelim memleket ne hale geliyo bunlar yüzünden hergün olay....
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya teksasa döndü birbirine sıkan sıkana
    0
    0
    Yanıtla