SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Komutanın Ziyaretleri..

A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu eski komutanlarından Emekli Orgeneral Kemal Yavuz (sol baştaki), Malatya Valiliği'ni ve Malatya Belediyesi'ni ziyaret etti.

İnönü Üniversitesi'nin 2005-2006 akademik yılının açılışına katılmak üzere Malatya'ya gelen Emekli Orgeneral Kemal Yavuz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Şükrü Sarıışık ile birlikte önce Vali Osman Derya Kadıoğlu'nu, ardından da Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Belediyeyi ziyaret sırasında konuşan Yavuz, “Malatya’da daha önceden hizmet yaptığım için Malatya halkına özel sevgi ve saygımız var. Buraya bir vesile ile gelişimizden yararlanarak sizin şahsınızda Malatya halkına saygılarımızı sunmak için ziyarette bulunduk” dedi.

Kendilerini Malatya’da görmekten onur duyduklarını belerten Belediye Başkanı Cemal Akın ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Malatya’da hizmet yaptığınız yıllarda verdiğiniz hizmetler Malatya halkı arasında hala paylaşılıyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız