SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Makam Otoları Merkeze

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi her ay bir konuk misafir ederek, ilin sorunlarını ve sıkıntılarını görüşecek.

Malatya İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantılarına Özel İdare Salonu'nda başladı. Meclis Başkanı Bekir Çelik başkanlığında başlayan toplantıda, ilk gündem maddesi olarak Malatya Belediyesi'nin orta refüjlerın sulanması amacıyla Mişmiş Park alanında sondaj vurması ile ilgili talebi kabul edildi.

Toplantıda, Kale, Battalgazi ve Doğanşehir ilçe kaymakamlarına yeni makam araçlarının alınacak olması nedeniyle eski makam araçlarından 1 arazi cipi ile 2 adet binek otonun Özel İdare Kontrol Hizmetlerinde kullanılması amacıyla sembolik bedelle satın alınmasına karar verildi.

Toplantıda ayrıca, Ocak 2007'den itibaren İl Genel Meclisi'nin toplantılarına her ay bir konuğun alınarak, ilin sorunlarının tartışılması teklifi kabul edildi. Her ay milletvekilleri, ilçe kaymakamları, Malatya Belediye Başkanı, kamu kurumları temsilcileri, TSO, Ticaret Borsası ve ESOB başkanlarının konuk edileceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız