SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Malatyasporlular Sahada Kapıştı!..

A- A+ PAYLAŞ

Biri Malatyaspor'un eski teknik direktörü, diğeri eski kalecisi.. Teknik direktör, eski kalecisi, yeni yardımcısına sahada tartakladı. Bahsettiğimiz isimler, halen Gençlerbirliği'nin teknik direktörü olan Ziya Doğan ile, Malatyaspor'da uzun yıllar kaleci olarak görev yapan, şimdi de Gençlerbirliği'nde Doğan'ın yardımcılarından biri olan Hakan Polat.

Milliyet Gazetesi, Denizlispor-Gençlerbirliği maçında yaşanan olayı, "Ziya Doğan Yardımcısına Saldırdı" başlığıyla şöyle verdi:

...

"..GENÇLERBİRLİĞİ teknik direktörü Ziya Doğan, 1-1 biten Denizlispor karşılaşmasının 2'nci yarısında yardımcı antrenörü Hakan Polat'ı tartakladı.

Bir pozisyon sonrasında hakemlere itiraz eden Ziya Doğan, kendisini sakinleştirmek isteyen Hakan Polat'ı bir güreşçi gibi kavradı. Araya giren dördüncü hakem ve futbolcular, olayın büyümesini önledi. Ziya Doğan, daha sonra Hakan Polat'la birlikte yedek kulübesinden maçı izlemeyi sürdürdü.
MAÇTAN SONRA GERGİNLİK

Karşılaşmanın bitiş düdüğünden sonra da gerginlik yaşandı. Denizlispor tribünleri Gençlerbirliği futbolcularına yabancı maddeler attılar, teknik direktör Giray Bulak'da maçın hakemi Kuddusi Müftüoğlu'na sert itirazlarda bulundu. Giray Bulak'ı araya giren polisler durdurdu. Giray Bulak, maçtan sonrası yaptığı açıklamada Gençlerbirliği teknik direktörü Ziya Doğan ve kırmızı siyahlı futbolcuları eleştirdi. “Ziya Doğan'a bundan sonra saygı duymam mümkün değil" diyen Giray Bulak, söyle konuştu:

“Benim oyuncum penaltı pozisyonunda bile rakibinin sakatlığını düşünmeden hareket ederse takımımda oynatmam. Ziya Doğan, maç boyunca hakemlerle oynadı. Beş vakit namazını kaçırmayan Ayman, meslektaşına çok sert müdahalede bulunarak alın terini çalmaya kalktı. İsmail Güldüren'in Fenerbahçe'den niye tutunamadığı da belli."

“ÖLÜMDEN DÖNDÜ"

Denizlispor Doktoru Ahmet Edremit, 84'üncü dakikada yüzüne top gelerek bayılan Abraham'ın ölümden döndüğünü açıkladı. Dr.Edremit, “Çarpmanın şiddetiyle dili boğazına kaçan Abraham, nefes alamadığı için morardı. Kaptan Timuçin'in feryadı ve yedek kulübemizin sahaya girerek oyunu durdurmasıyla muhtemel bir facia önlendi" dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız