SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Meclis Üyesi İntihar Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:28:50
Eski Meclis Üyesi İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin Cemal Akın döneminde görev yapan AKP'li kadın meclis üyesi Mehin Aydın'ın (36) kaldığı otel odasında intihar ettiği öğrenildi.

Mehin Aydın'ın, Darende yakınlarındaki bir otele giderek yerleştiği ve Cumartesi günü odasında av tüfeğiyle intihar etmiş olarak cesedinin bulunduğu haber alındı. Bekar olduğu öğrenilen ve başından vurulmuş olan Aydın'ın intiharıyla ilgili bir mektup bıraktığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Bu arada Mehin Aydın'ın cenazesi, Pazar günü Malatya Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ YAPMIŞTI

İnönü Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olan Mehin Aydın, 2004 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Belediye Meclis üyeliğine seçilmişti. Cemal Akın'ın belediye başkanı seçildiği bu seçimde, Mehin'in annesi ayrı olan ablası İsmihan T. de  meclis üyeliğine seçilmiş, birinci derece akrabaların aynı anda belediye meclisinde görev alamayacakları yolundaki yasa hükmü nedeniyle kardeşlerden İsmihan T. istifa etmiş, yerine Bekir Akça meclise davet edilmişti.

Malatya Belediye Meclisi'ne seçilen ve türbanlı olan, ablasının istifasıyla belediye meclisindeki tek kadın üye olarak kalan Mehin Aydın, perukla toplantılara katılıyordu. Belediye Meclisi'nde 4 yıl görev yapan, sessiz ve sakin kişiliğiyle tanınan Mehin Aydın, bir kamu kurumunda işe girince, Ekim 2008'de Malatya Belediye Meclisi üyeliğinden istifa etmiş, yerine Abdurrahman Karaca belediye meclisine çağrılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız