SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MHP Eski Milletvekili Durhan Vefat Etti

0
Güncellendi - 2016-05-06 15:27:30
MHP Eski Milletvekili Durhan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya eski milletvekillerinden ve MHP eski il başkanlarından Namık Hakan Durhan (58) Ankara’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Alınan bilgiye göre; 21. Dönem MHP’den Malatya Milletvekili olarak görev yapan ve aynı zamanda MHP Malatya eski il başkanlarından olan Namık Hakan Durhan, ilik kanseri hastalığı nedeniyle tedavi görmekte olduğu Ankara’daki özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve 2’si kız 3 çocuk babası olan Durhan, yaklaşık 12 yıldan beri kanser tedavisi görüyordu.1 yıl önce ilik naklide yapılan Durhan’ın 3 aydan beri rahatsızlığının arttığı ve 1 haftadan beride hastanede tedavi altına alındığı bildirildi.

Durhan için, 6 Mayıs Cuma günü saat 12.00'de TBMM'de bir tören düzenleneceği, daha sonra cenazenin Malatya'ya getirileceği ve 7 Mayıs Cumartesi günü Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çırmıhtı'da toprağa verileceği öğrenildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • kadir (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin .mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    işte sonuç ölüm insanlar makam sahibiykende ölümü düşünmesi lazım allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yılmaz (7 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun.Ailesinin ve yakınlarının başı sağolsun.Alllah sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemalettin Kocaman (7 yıl önce)
    Sevgili ulkudasim sana rahmet ailene sabrı cemil ihsan eylesin .Mekanın cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olur inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit K (7 yıl önce)
    Güzel insan kabrin nur, mekanın cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • memet katırcı (7 yıl önce)Ümit K isimli kullanıcı yorumuna
    allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kardeşlerine allah sabır versin
    0
    0
    Yanıtla