SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Milletvekili Kirveliğe Geldi..

A- A+ PAYLAŞ

Oğlunun uyuşturucu operasyonu ve polisten kaçırılmasıyla gündeme gelen Van eski milletvekili Mustafa Bayram, Malatya'ya kirvelik için geldi. Bayram, önümüzdeki seçimlerde bağımsız aday olarak siyasete tekrar döneceğini açıkladı.

Geçtiğimiz yıl Malatya polisinin oğlu Hamit Bayram'ı uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alıp götürdüğü Van'da kaçırılması olayından sonra gündeme gelen eski Van Milletvekili Mustafa Bayram, Malatya'da Dündar ailesinin küçük oğlu İsmail Dündar'ın kirveliğini yaptı. Malatya Düğün Salonu'nda düzenlenen mevlide katılan Mustafa Bayram ve düğün sahibi Mehmet Dündar, gelen misafirlerle tek tek ilgilendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnetten sonra Bayram, kirvesi olduğu İsmail'i bir süre yanına aldı.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mustafa Bayram, siyasete bağımsız milletvekili olarak yeniden döneceğini söyledi. Bayram, "Siyasetin içine giren kişi kendisini alıkoyamaz. Benim niyetim var, önümde bazı engeller var. Bu davalar biterse, niyetim var. İnşallah Allah nasip ederse o Meclis'e dönmek istiyorum" dedi.

Van olayıyla ilgili bir soruya ise Mustafa Bayram, "Dosyada benimle ilgili hiçbir şey yoktu. Yalanların ve hurafelerin üzerine kurulmuş bir dosyaydı. Benim ilgim yoktu. Bazı gençlerin yaptığı işleri bana mal etmeye çalıştılar. Siyasi bir oyundu. Ben politikanın içindeyim, siyasilerin bir oyunuydu" şeklinde konuştu. "Siyasete bir partiden mi; yoksa bağımsız olarak mı döneceksiniz?" sorusuna ise Bayram, "Vallahi benim niyetim bağımsız girmektir" cevabını verdi.

Mustafa Bayram, "Yakında bir seçim olur mu, bekliyor musunuz?" sorusuna ise, "Zor bir soru soruyorsunuz, o AK Parti'nin bileceği iştir. Benim anladığım kadarıyla AK Parti, neticeyi bekliyor. Cumhurbaşkanlığı'nın zamanı ve süresinin bitmesini bekliyor. Erdoğan Köşk'e gitmeye taliptir, kendisini seçtirip gidecektir de. AK Parti'nin akıbeti ne olur, onu ben bilmiyorum" dedi.

Bayram'ın çocuğuna kirve olduğu Mehmet Dündar'ın, düğünün yapıldığı salonun işletmeciliğinin yanı sıra kayısı ticaretiyle uğraştığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız