SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Müdür Şaşırttı!

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili aday adaylığı için başvurular devam ediyor.

BAŞVURULAR..
AKP il binasında düzenlenen törenle Malatya Belediyesi eski başkanı Cemal Akın da, aday adaylığı başvuru dosyasını İl Başkanı Bülent Tüfenkçi'ye teslim etti. Cemal Akın programda yaptığı konuşmada, "Size hizmet etmek son nefesime kadar boynumuzun borcudur"diyerek, belediye başkanlığı döneminde Malatya'yı büyükşehire hazırladığını vurguladı.

Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri iken istifa edip aday adayı olan Sait Kabadayı da AKP'ye gelerek, başvuru dosyasını Tüfenkçi'ye sundu. Kabadayı yaptığı konuşmada, "Bilgi, birikim ve samimiyet sözleriyle yola çıktım. Türkiye'yi 2023'e taşımada başarıyla yürüyen sayın başbakanımız ve genel başkanınız sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte demokrasinin daha da güçlendirilmesine katkım olması için milletvekili aday adayı oldum"dedi.

Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı iken istifa eden Doktor Ali Yalçın, başvuru dosyasını AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi'ye teslim etti. Ali Yalçın yaptığı konuşmada, önemli sorunlardan birinin de siyasal temsil olduğu iddiasında bulunup, "Adıyaman, Bingöl ve Muş'dan Malatya'ya gelmiş büyük kesim benim adaylığım konusunda oldukça heyecanlılar. Rışvan aişeriti ailesi olarak hep burdayız. Herkesi kucaklıyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden istifa edip AKP'den milletvekili aday adayı olan Mehmet Bulut da, başvuru dosyasını il başkanı Tüfenkçi'ye verdi. Mehmet Bulut yaptığı konuşmada, Akıncılar Derneği kurucusu olduğunu, Milli Türk Talebe Birliği'nde etkin olarak çalıştığını, merhum Necmettin Erbakan'ın Malatya programlarında anons görevinde bulunduğunu ifade edip, "Sayın başbakan ile bire bir örtüşen çalışmalarımız oldu" ifadelerini kullandı.

Sağlık İl Müdürlüğü'nden ayrılıp AKP'den milletvekili aday adayı olan Dr.Hacı Bayram Zengin de başvuru dosyasını AKP'ye verirken burada yaptığı konuşmada, Türkiye'de ezberlerin bozulduğunu ifade edip, değişim ve dönüşüme kayıtsız kalamayacaklarını vurguladı. "Hesap soran değil, hesap veren olacağız"diyen Zengin, "Bizden kaynaklanan başarısızlık olursa elbetdeki hesabını da veririz" ifadelerini kullandı.

İşadamı Adil Demirel de AKP'ye aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkanı Bülent Tüfenkçi’ye başvuru dosyasını sunan Adil Demirel yaptığı konuşmada, uzun yıllar birçok sektörde Malatya halkına hizmet verdiğini belirten Demirel, “Bundan sonra Allah nasip ederse meclis çatısı altında halkımıza hizmet etmek istiyorum. Bu vesile ile aday adaylığı başvurumu İl Başkanımıza sunuyorum” dedi.

Diğer yandan, Kemal Oğuz da aday adaylığı müracaatı yapıp, başvuru dosyasını Tüfenkçi'ye verdi.

Bu arada, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi de aday adaylarına partinin rozetine takıp, aday adaylık başvuru dosyalarını alırken yaptığı konuşmada, aday adayları için Malatya'da temayül yoklamasının 20 Mart Pazar günü Yeşiltepe Spor Salonu'nda yapılacağını ifade etti.

MÜDÜR ŞAŞIRTTI!.
Öte yandan, Bayram Yumrutepe'nin de, Sanayi Ticaret ve İl Müdürlüğü'nden istifa ettiği ve AKP'den aday adayı olmak için müracat edeceği kaydedildi. Yumrutepe, daha önceki seçimlerde CHP'den aday adayı olmuştu. Sanayi ve Ticaret İl Müdürü iken geçtiğimiz yıl görevden alınan Yumrutepe, mahkeme kararıyla göreve dönmüştü. Memuriyetten istifa ettikten sonra CHP'ye başvurması beklenen Yumrutepe, sürpriz bir şekilde AKP'den aday adayı olduğunu açıkladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız