SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Muhtar Dayıoğlu Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:27:13
Eski Muhtar Dayıoğlu Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez'in 85 yaşındaki dedesi, Dabakhane Mahallesi'nin 44 yıl görev yapan eski muhtarı Dursun Dayıoğlu vefat etti. 
 
Bir süredir rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören Dursun Dayıoğlu'nun cenaze namazı, Şehir Mezarlığı'ndaki camiide kılındı ve bu mezarlıkta toprağa verildi. Dursun Dayıoğlu,  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Selami Göçmez'in de kayınpederi oluyor. 
 

KESKİN'İN AMCASI..
Öte yandan Malatya Nethaber Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Ahmet Keskin'in amcası Abuzer Keskin vefat etti. 
 
Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki evinde kalp rahatsızlığı sonucu vefat ettiği belirtilen Abuzer Keskin'in (67), 25 Nisan Çarşamba günü Hanımınçiftliği Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. 

 
2 GÜNDE 15 KİŞİ VEFAT ETTİ..
Bu arada, Malatya merkezde son 2 günde toplam 15 kişinin vefat ettiği ve Şehir Mezarlığı'na defnedildiği bildirildi.
 
Son 2 günde vefat edenlerin listesi şöyle:
 

23 NİSAN 2012
Fatma Çam-Yaş:91 
Şerif Dallı-Yaş:36 
Dursun Dayıoğlu-Yaş:85 
Nadide Kaya-Yaş:67 
Mehmet Arif Evci-Yaş:94 
Elif Karadaş-Yaş:86 
Nurettin Yılmaz-Yaş:60 
Ramazan Karaca-Yaş:82
 
24 NİSAN 2012
Mehmet Akbulut-Yaş:67 
Hüseyin Altındağ-Yaş:88 
Haydar Ertaş-Yaş:73 
Vahap Kaya-Yaş:86 
Keziban Şirinsoy-Yaş:81 
Osman Yaşar-Yaş:69 
Fatma Yücel-Yaş:83
 
Bu arada, Malatya'da vefat eden ve Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilenlerin listesi günlük olarak Malatyahaber.com'un "Malatya" sayfasının "Vefat Edenler" uzantısında yayınlanıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız