SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Otogar'a 29.6 Milyon TL

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:41:57
Eski Otogar'a 29.6 Milyon TL
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa çıkarılan Eski Otogar (Köy Garajı) alanına 29.6 milyon TL teklif verildi. Bugüne kadar 4 kez satışa çıkarılan ancak taliplisi çıkmayan Eski Otogar alanı için dün 5’inci kez ihale yapıldı. Osmanoğulları LTD. ŞTİ ile Global Girişim İnş. San ve Tic. A.Ş.'nin katıldığı 27 milyon lira muhammen bedelli ihalede, yapılan açık artırma sonucunda Global Girişim İnş. San. ve Tic. A.Ş. 29 milyon 600 bin TL teklif verdi.

Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantı salonunda Hasan Göğüs Başkanlığında toplanan İhale Komisyonu tarafından; Battalgazi ilçesi Şifa Mahallesi 2240 ada üzerinde bulunan eski otogar alanı için teklif veren 2 firmanın teklif mektupları incelendikten sonra ihaleye geçildi.

Osmanoğulları LTD. ŞTİ ile Global Girişim İnş. San ve Tic. A.Ş.'nin katıldığı ve 27 milyon lira muhammen bedelli ihalede, teklif mektuplarının açılmasının ardından açık artırmaya geçildi. Açık artırma sonucunda, 29 milyon 600 bin TL ile Global Girişim İnş. San. ve Tic. A.Ş. en yüksek teklifi verdi. Büyükşehir Belediye Başkanının onaylaması durumunda Eski otogar alanı, Global Grişim A.Ş’ye satılmış olacak.

Global Girişim Kasım ayında kurulmuş

Ticaret Sicil Gazetesi Kayıtlarına göre, Global Girişim İnş. San. ve Tic. A.Ş, 13 Kasım 2015 tarihinde Malatya Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi ve tescil bilgileri 18 Kasım 2015 tarihinde Ticaret Sicil Gazetesi’nde yayımlandı.

Şirketin ortak kuruluşları arasında, Günaysan Makina Torna Ltd.Şti., Tercih Teknoloji Ürünleri A.Ş. , Yağız Enerji Makina Ltd.Şti. unvanlı şirketler yer alırken, ortakları arasında yer alan isimler ise  Mehmet Işık, Hamdi Bayer, Hacı Ahmet Yaman, Vahap Özer, Yavuz Kaya (Elazığ), Hüseyin Kalan’dan oluştu.

Şirketin merkezi, Kavaklıbağ Mahallesi, Halep Caddesi Güven İş Merkezi adresinde faaliyet gösteriyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız