SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Pütürge Yeni Marmaris..

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:05:03
Eski Pütürge Yeni Marmaris..
A- A+ PAYLAŞ

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlara ilişkin İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile İstanbul Vali Yardımcılığından, Marmaris Kaymakamlığına atanan Celalettin Yüksel (fotoğrafta sağdaki) görevine başladı. 

Öğle saatlerinde Marmaris’teki konutuna yerleşen Celalettin Yüksel, saat 15.30 da makam aracıyla İlçe kaymakamlığı binasına geldi.Yüksel’i burada Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı ve vekili Dursun Kaplan,İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan,İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Kocabıyık karşıladı. Daha sonra makamına geçen Yüksel, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı.Yüksel, “Marmaris turizm yönünden Türkiye’nin gözbebeği bir ilçe.Ancak daha da iyi bir yerlere gelmesi gerekiyor. Özellikle hizmet sektöründe ilerlememiz lazım. Bu konuda her kesimin tecrübesinden faydalanarak, el birliğiyle Marmaris’i hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Marmaris Kaymakamlığı görevine başlayan Celalettin Yüksel, 1954 yılında Ankara’da doğdu. 1979 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan Yüksel, kaymakamlık stajını 1982 yılında Bursa’da tamamladı.

Yüksel, ilk görev yeri olan Konya Hadim Kaymakamlığından sonra sırasıyla Malatya Pötürge, Adıyaman Gölbaşı, Aydın Kuyucak, Urfa Siverek, Balıkesir Bigadiç ve Sakarya Gebze kaymakamlıklarında bulundu. Bursa Vali Yardımcılığının ardından, İstanbul Vali Yardımcısı olarak atanan Yüksel, evli ve iki çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız