SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Rektör Aday Adayı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nin eski rektörlerinden Prof.Dr. Engin Gözükara'nın, 22 Temmuz seçimleri öncesi milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğu öğrenildi. Bu arada, CHP'nin daha önce 18 olarak açıklanan Malatya milletvekili aday adayı sayısının da, 2'si bayan 3 yeni ismin eklenmesiyle 21'e yükseldiği bildirildi. Öte yandan, BBP İl başkanı da Malatya milletvekili aday adaylarını açıkladı.

GÖZÜKARA İSTANBUL'DAN ADAY ADAYI..
1986- 1991 yılları arasında İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevinde bulunan, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Ana Bilim Dalı başkanı iken Mart 2006'da yaş haddi nedeniyle emekli olan Prof.Dr. Engin Gözükara'nın, İstanbul 1. Bölge için bir süre sonra Demokrat Parti adını alacak olan Doğru Yol Partisi'ne aday adaylığı başvurusunda bulunduğu haber alındı.

68 yaşındaki Gözükara'nın İnönü Üniversitesi'nden emekli olduktan sonra, halen İstanbul'daki Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde sözleşmeli öğretim üyesi olarak çalıştığı bildirildi.

CHP'DE SAYI 21 OLDU..
Öte yandan, CHP'de başvuru süresinin tamamlanmasından sonra 18 olarak bildirilen Malatya aday adayı sayısının, genel merkez listesine göre 21 olduğu belirtildi.

CHP'nin aday adayları şunlar:

1- Ali Rıza Yücel,
2- Bilal Gökçe,
3- Cemal Laçin,
4- Ekber Topal,
5- Güzide Yıldırım,
6- Hüseyin Karakuş,
7- İlhan Deniz,
8- Muharrem Kılıç,
9- Niyazi Ergin Gökçe,
10- Rahmi Yüce,
11- Selahattin Sarıoğlu,
12- Veli Ağbaba,
13- Doç.Dr. Yalçın Karatepe,
14- Yusuf Sürücü,
15- Yusuf Kenan Doğan,
16- Zeki Çıplak,
17- Mevlüt Aslanoğlu,
18- Ekrem Dernek,
19- Hüseyin Çağatay,
20- Lalezar Mürşitpınar,
21- Neşe Erbahi.

BBP ADAY ADAYLARI..
Bu arada Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya'da milletvekili aday adaylarını açıkladı.

BBP İl Başkanı Namık Gören, 22 Temmuz'da yapılacak milletvekili genel seçiminde, Muhittin Ertüzün, Abdulvahap Atalay, İsmail Yılmaz, Sedat Alataş, Necati Karabay, Cafer Taylan Özceylan, Mustafa Özbey, Harun Oğuz ve Hakan Göçer'in aday adayları olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız