SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Rektör Yardımcısı Köy Yolunda Kaza Yaptı..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nin eski rektör yardımcılarından ve Tıp Fakültesi Halk Sağlığı ABD Başkanı Prof.Dr. Erkan Pehlivan, Pazar gecesi Pütürge ilçesi yakınlarında kendi kullandığı otomobiliyle kaza yaptı ve yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Jandarma, kaza sırasında Pehlivan'ın alkollü olduğunu öne sürdü. Bu arada, Elazığ yolundaki kazada da sürücü ağır yaralandı.

MAĞARA DERESİNE UÇTU
Jandarma'dan verilen bilgiye göre; 49 yaşındaki Erkan Pehlivan, Pazar gecesi 22.30 sıralarında, yönetimindeki 44 AH 440 plakalı otomobil ile Pütürge ilçesi Örmeli Köyü yolunda gitmekte iken, direksiyon hakimiyetini kaybedince, araç Mağara Deresi'ne uçtu. Pehlivan'ın, yoldan geçenlerce önce Pütürge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı, buradaki ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildiği belirtildi.

Jandarma, kazanın "aşırı alkol nedeniyle sürücünün dikkatinin dağılmasından" kaynaklandığını öne sürerken, Pehlevan'ın hayati tehlikesinin olmadığını, araçta 4 bin YTL'lik maddi hasar meydana geldiğini bildirdi.

Prof.Dr. Pehlivan, rektör Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'nun 1. dönem rektörlük görevine seçilmesinin ardından rektör yardımcılığına getirilmiş, yaklaşık 2.5 yıl önce bu görevden ayrılmıştı. Pehlivan'ın halen Tıp Fakültesi bünyesinde Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı (ABD) Başkanı olduğu bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Pütürge ilçesi Ormaniçi Köyü civarında Mustafa Sezgin yönetimindeki 44 FC 826 plakalı kamyon ile geri manevra yaparken köyün elektrik direğine çarptı ve hasara neden oldu. Jandarma sürücünün alkollü olduğunu bildirdi.

Elazığ'dan Malatya'ya gelmekte olan Remzi Emil yönetimindeki 44 EZ 676 plakalı otomobil, 32. kilometrede, yolun sağ tarafındaki mucurlara girince direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu takla attı. Sürücü ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Mustafa Küçükbakan yönetimindeki 01 GU 155 plakalı otomobille Adıyaman yönünden Malatya'ya gelmekte iken, Malatya'ya 41 kilometre mesafede, karşıdan gelen araçların yolun çalışma yapılan bölümünde toz kaldırıp görüşü engellemesi yüzünden önünü göremeyince, sol şeride geçti ve daha sonra uçuruma yuvarlandı. 21.00 sıralarındaki kazada araç hasar gördü.

Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Kasabası girişinde de Ahmet Toğuşoğlu yönetimindeki 44 AN 606 plakalı kamyonet, akaryakıt istasyonu korkuluk duvarına çarptı. Araçta hasar meydana geldiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız