SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Rektörden 'Gündem' Resmi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:30:58
Eski Rektörden 'Gündem' Resmi
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi’nin eski rektörü Prof.Dr. Engin Gözükara, barış sürecini resme döktü. Gözükara, “Barış sürecine bir nebze de olsa katkı koymak istedim” dedi. 

Malatya İnönü Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Engin Gözükara, barış sürecine destek vermek amacıyla Antalya’da bir resim sergisi açtı. Sergisinde, Barış ve Helalleşme adını verdiği tablosunu sergileyen Gözükara, şöyle konuştu: “Ülkemiz tarihi bir süreçten geçiyor. 30 yıl boyunca binlerce insanımız hayatını kaybetti. Ülkenin kalkınmasına harcanacak 100 milyar dolar heba oldu. Bugün çekilen acıların son bulması için çok cesur ve önemli adımlar atıldı. Bütün vatandaşlarımızın barış ve güven içinde kardeşçe yaşayacağı bir sürecin içindeyiz. Ben de bu süreci desteklemek istedim. Fırçamı, boyamı ve tuvalimi alarak çözüm sürecinde ‘barış ve helalleşme’ adını verdiğim tabloyu ortaya koydum.” Tablosunda zeytin dalı taşıyan bir güvercine, silahlara, PKK’lı teröristlere ve Başbakan’ın gülen bir resmine yer veren Gözükara, “Tablo aydınlık güzel günleri, sonsuzluğu, barışı, dostluğu, helalleşmeyi ve uğurlamayı anlatıyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız