SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Eski Şebeke Sık Sık Arıza Veriyordu"

0
Güncellendi - 2018-11-08 03:24:03
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan ilçesinin Kömüşhan Mahallesi’nde toplam 5 bin metrelik içmesuyu çalışmasının 3 bin 500 metrelik isale hattı tamamlanırken, bin 500 metrelik şebeke hattı çalışmaları ise devam ediyor.

Kömüşhan Mahallesi’nin içmesuyu altyapısını yenilediklerini belirten MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “İçmesuyu sıkıntısı yaşayan mahallelerimizde çalışmalar yapıyoruz. Yazıhan Kömüşhan Mahallemizde Karasu’dan gelen su hattımızla ilgili problemi çözmek bir çalışma başlatmıştık. Mahallemizin şebeke hat uzunluğuyla birlikte, depodan terfi hattımızın toplam uzunluğu 5 bin metre. Bu 5 bin metrenin 3 bin 500 metrelik isale hattı kısmını tamamladık. Bin 500 metrelik şebeke hattı çalışmaları ise devam ediyor. Yatırımımızın maliyeti 450 bin TL. Daha önceki şebeke ömrünü doldurduğu için sık sık arızalar veriyordu. Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak daha yaşanılabilir bir kent vizyonuyla Malatya merkez ve ilçelerindeki altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeklerinden dolayı ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız