SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eski' Ülkücülere Tepki!

A- A+ PAYLAŞ

Ülkü Ocakları Malatya Şube Başkanı Burhan Coşkun, referandumda evet oyu vereceğini açıklayan eski ülkücülere ağır dille tepki gösterdi.

Şube Başkanı Coşkun, Malatya ocak binasında yaptığı basın açıklamasında "Son günlerde kendilerini 12 Eylül 1980 darbesi sonrası mağdur olmuş sözde Ülkücü veya eski Ülkü Ocakları başkanı olarak tanıtan bazı insanlar türedi. 1980 döneminde 5 binden fazla Ülkücü genç, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk Milliyetçiliği davası uğruna hiçbir karşılık beklemeden toprağa birer cemre gibi düştü. Cezaevinde yatanlar, idamdan dönenler, aklını yitirenler, arkadaşını kaybedenler oldu. AKP iktidarı tarafından
'Ülkücüler Evet oyu verecek' şeklinde açıklamalarda bulundurulanlar şimdiye kadar nerdeydiniz?"diye soran Coşkun, "PKK'lı teröristlere Habur sınır kapısında karşılama törenleri yapılırken, her gün şehit haberleri gelirken, kul ve yetim hakkı yenilirken, bürokraside ve belediyelerde Ülkücü kıyımı yapılırken, Ülkücüler işinden, ekmeğinden olurken siz nerdeydiniz?" ifadelerini kullandı.
"Siz Ülkücü ruha sahip olsaydınız idealleriniz, ülkünüz uğruna gerekirse canınızı verir ama taviz vermezdiniz" şeklinde açıklamada bulunan Coşkun, 12 Eylül'de Ülkücü Hareketin tüm mensupları olarak Hayır oyu vererek bu tuzaklara dur diyeceklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız