SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eski Uzman Çavuşun Esrarengiz Ölümü!..

A- A+ PAYLAŞ

Uzman çavuş olarak görev yaptığı silahlı kuvvetlerden psikolojik nedenlerle çıkarıldıktan sonra köyüne dönen 26 yaşındaki Nusret Akbaş, evlerinin yanındaki bahçede tabancayla yaralı olarak bulundu ve kaldırıldığı hastanede öldü. Jandarma olayı "cinayet", zanlının da anne olduğunu, ancak serbest bırakıldığını açıklarken, "cinayet mi, intihar mı?" araştırması yapıyor.

Olay, Doğanşehir ilçesi Günedoğru Köyü'nde meydana geldi. Bir süre önce ordudan çıkarıldığı belirlenen eski uzman çavuş Nusret Akbaş, Pazartesi günü saat 16.00 sıralarında, evlerinin yanındaki bahçede tabancayla vurulmuş halde yaralı bulundu ve kaldırıldığı Doğanşehir Devlet Hastanesi'nde öldü.

Böbreğinden tek kurşunla vurulmuş olduğu belirtilen eski uzman çavuşun, 15 gün önce evlendiği, olay günü bahçeden 4 el silah sesi geldiği, giden yakınlarının yaralı halde bulduğu belirtildi.

JANDARMA'YA GÖRE CİNAYET..
Olay, Jandarma tarafından verilen "Asayiş Bülteni"nde "Kasten Öldürme" diye açıklandı. Jandarma açıklamasında, Akbaş'ın ailesi ile kavga etmesinden sonra kendisine ait ruhsatsız silah ile annesi F.A.tarafından öldürüldüğünün "tesbit edildiği", olay yerinde 2 kovan bulunduğu, "şüpheli" annenin ise ifadesinin alınmasından sonra "serbest bırakıldığı" belirtildi.

Jandarmanın cinayet zanlısı olarak açıkladığı annenin nasıl serbest bırakıldığı anlaşılamadı.

SAVCILIK ARAŞTIRMASI..
Öte yandan, şahsın intihar ettiği iddialarının da bulunduğu, savcılığın geniş çaplı bir soruşturmayı sürdürdüğü, ailesinin ifadesine de başvurduğu öğrenildi.

Birden fazla silah sesi gelmesi, şahsın böbreğinden yaralanmış olması nedeniyle, olay karmaşık bir hale gelirken, savcılığın "intihar iddiaları" ve "cinayet olasılığı"nı araştırmaya başladığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız